Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzialajcie,działajcie ... wypoczęci,zrelaxowaniLusia wracaj do zdrowia![]()
NeSSi tak to można pracować heheoby szybko się udało kochana bo ja w kolejce po Tobie jestem
![]()
Bum i jak nocka minela?
U mnie dziś zaczynają się dni płodne także czas start!![]()
Dokładnie takDzialajcie,działajcie ... wypoczęci,zrelaxowani...
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
tylko zeby biedak to przezylDokładnie takod wczoraj go maltretuje
![]()

Spokojnie trzymam go na granicy ale zawsze wraca hahatylko zeby biedak to przezyl![]()
poranek katastrofa...myslalam ze wyjde z siebie i stane obokSpokojnie trzymam go na granicy ale zawsze wraca hahajak tam Lux poranek

Zdrówka kochana, ja mam katarzis co weekend :/Siema ja dalej w rozsypce katar na calego gardlo juz lepiej
Karola super fotki[emoji5]
Zazdroszcze wam grila ja na mysl o miesie to juz mi slabo
Wspolczuje bum zeby potrafia dac popalic sama wiem co mowie czuje sie fatalnie jak wyjeta z zycia
on dba bym miala co jesc, ale mi smakuja tylko lody....i ewnetualnie chipsy, wiem niezdrowe..Praca, praca ... i po pracy .. - Jak mawia mój Szogun ''to jest życie''
Wpadłam do biedronki bo mają na stanie dywany na tarasy i balkony, więc jeden chapnęłam .. i zaraz zabieram młodego na ekstra ćwiczenia manualne pod tytułem: ''będe sprzątał taras''wszystkie chwyty ze szczotą ma dozwolone
Kruczyca - ja się nic a nic nie pogniewam jak bedziesz pierwszaWięc wyduś z tego swojego ile się tylko da - do maximum
Luxuorius - ej Luxia .... te mdłości całe to wina Twojego Tomka ... weź go za fraki niech stanie na głowie by Cię w końcu czymś nakarmić
Zdrówka kochana, ja mam katarzis co weekend :/