• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)
Ja ostatnie chwile na chodzie wykorzystałam i też byłam w Rossmanie. Dostałam 55 zł rabatu:-) ale jestem zadowolona. Kupiłam dwa podkłady z rimmela i puder w kamieniu. Nie wiedziałam, że tusze też są teraz w promocji?!

Bum ale śliczne pajacyki! Na allegro brałaś? Ja ciuchów narazie nie kupuje. Zobaczę co dostanę i ewentualnie wtedy będę kupować.

Rene ale śliczna księżniczka. Zakochałam się:-) będzie miała wybór bo u nas przewaga kawalerów na forum:-)

Nuria oby okres jednak nie przyszedl:-)

Arte kciuki za dorodne jajka! Jak teraz zastrzyki? Lepiej troszkę?

Funia współczuję z tą pocztą...U mnie też zawsze kolejki.

Majka ja zaczęłam prac w 37 tygodniu dopiero.

reklama
Hejka:-)
Ja ostatnie chwile na chodzie wykorzystałam i też byłam w Rossmanie. Dostałam 55 zł rabatu:-) ale jestem zadowolona. Kupiłam dwa podkłady z rimmela i puder w kamieniu. Nie wiedziałam, że tusze też są teraz w promocji?!

Bum ale śliczne pajacyki! Na allegro brałaś? Ja ciuchów narazie nie kupuje. Zobaczę co dostanę i ewentualnie wtedy będę kupować.

Rene ale śliczna księżniczka. Zakochałam się:-) będzie miała wybór bo u nas przewaga kawalerów na forum:-)

Nuria oby okres jednak nie przyszedl:-)

Arte kciuki za dorodne jajka! Jak teraz zastrzyki? Lepiej troszkę?

Funia współczuję z tą pocztą...U mnie też zawsze kolejki.

Majka ja zaczęłam prac w 37 tygodniu dopiero.
No niby tak ale u nas trzy Czerwcówki już w szpitalu a mi w razie w nikt nie pomorze więc wolałabym już być gotowa. Po za tym boję się że później będzie mi za ciężko. Kolana już odmawiają posłuszeństwa, waga robi swoje. Mój ortopeda doradzał tycie a ja sobie w ciążę zaszłam [emoji23] mam nadzieję że chociaż tym razem nie przenoszę dwa tygodnie, zastękam się do końca [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia co Ty[emoji23] dzisiaj albo jutro dostane i po nadziei[emoji23]

Moj byl na miescie i mowie mu aby poszedl do rossmanna po pare rzeczy dla mnie, nawet wyslalam mu zdjecia. Mowil ze jak wszedl i zobaczyl ten "dziki tlum lasek" to od razu wyszedl[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wonde nic nie czuje. Jedynie mi teraz niedobrze ale wczesniej zjadlam kanapke z kurczakiem, i moze dlatego[emoji23]
Ani cyc nie boli, ani brzuch.
A mnie z reguly zalewa od razu, bez zadnych plamien o bolu brzucha. Dopiero pozniej sie rozkręca[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry