Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bum go ćpiła, i Dorcia ale jej cykl chyba sknociłMarzę o tym [emoji6] ....
A tak z innej beczki .... donga która brała? Widziałyscie jakieś plusy jego brania?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
No właśnie ja w tym cyklu biorę,dla rozrywki i najlepsze jest to że ciul nie działa na mnie ... ni huhu ...Bum ćpała, Dorcia brała ale jej cykl chyba sknociłPonoć poprawia jakość i ilość śluzu i skraca cykl
![]()
Może jeden cykl to za mało ... pobierz jeszcze trochę ...No właśnie ja w tym cyklu biorę,dla rozrywki i najlepsze jest to że ciul nie działa na mnie ... ni huhu ...
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Ważne , ze do owulacji do dojdzie ! U Was to juz sukces [emoji110][emoji110]Dziewczyny jest!!! Owulacja!!! Dziś pęcherzyk 21mm na 17mm.... Wieczorem ovitrelle i działamy jutro i pojutrze!! Mam euforię![]()
Nie spodziewałam się że po takim czasie nagle przez 2 dni urośnie 7mm jak zwykle rosło po 2mm na 2 dni. Ależ się cieszę.
Boję się tylko że znowu się napale i nic z tego nie bedzie... No ale czekamy 2 tyg
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."