• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
I ja nie śpię, kawę pije [emoji16]
Dzis słońca cos brak, ale ciepło nawet jest.
Anula nawet nie poczułam, ze był weekend [emoji6]

Nuria siknij na patyk, co Ci szkodzi [emoji12] ja bym sikla chętnie, ale jeszcze 8-9 dni muszę czekać [emoji38]

Dobry..
Ja w robocie [emoji58]
I dlaczego weekend tak szybko minol?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
poniedziałek.jpg

Załączniki

• poniedziałek.jpg
    poniedziałek.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 471
Nie ma po co, bo juz mam taki rozowawy sluz wiec tampon poszedl w ruch. Dzis mnie zaleje i to bylby 24dc[emoji46][emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma po co, bo juz mam taki rozowawy sluz wiec tampon poszedl w ruch. Dzis mnie zaleje i to bylby 24dc[emoji46][emoji53]

Nie lubie. Choć mnie tez już brzuch boli jak na okres i nie zdziwię sie jak tez bede miała mega krótki cykl [emoji53]

Ehhh i dupa nie wiem czy dam rade zrobic te badania teraz w tym cyklu. No zawsze cos[emoji53]
Jak pomysle ze znowu bede musiala sie bzykac zeby za miesiąc znowu okresu dostac to az mi sie zygac chce[emoji17]
Tak, moj seks tetaz to bzykanie tylko w dni plodne. Pozniej juz mam dosc[emoji17] masakra

Ehhh i dupa nie wiem czy dam rade zrobic te badania teraz w tym cyklu. No zawsze cos[emoji53]
Jak pomysle ze znowu bede musiala sie bzykac zeby za miesiąc znowu okresu dostac to az mi sie zygac chce[emoji17]
Tak, moj seks tetaz to bzykanie tylko w dni plodne. Pozniej juz mam dosc[emoji17] masakra

No to zmora chyba każdej z Nas ;( jest i była ...
Ja pamiętam jak już dość miałam ...a teraz znowu odwrotnie, bym sie pomiziała - libido wysokie - hormony wariują a nie mogę :(

reklama

My sie bzykamy rzadziej niż kiedyś, ale w rożne dni, nie patrzę kiedy sa płodne, nie chce mi sie celować [emoji55]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry