reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria ! Siedział nam na drodze [emoji41]
8348085afbfe5ef9991c90ae3aac4b97.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Anula mowie Ci to znak![emoji7][emoji8][emoji173]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, ja wczoraj na grillu po pracy u znajomych, przyjemnie było sobie posiedzieć :)
Funia - suuuuper, ale się cieszę, moje gratulacje :) oby wszystko było dobrze :)
Nuria - piękna sukienka, cieszę się, że to właśnie ta :)
Anula - dobrej zabawy :)
Majka - trzymam kciuki za szybki poród, żeby wszystko poszło dobrze :)

Aa znalazlam w garazu...kota! Malego piszczacego kota![emoji47].
Sasiadki kotka byla w ciazy i sie wykocila ale mowila mi ze nie wie gdzie.
Dalam tego maluszka do niej, od razu zaczela go lizać i karmic. Kot jak zacznie sam jesc bedzie nasz[emoji173]
1495274026-aaaaaa.jpeg

Aa znalazlam w garazu...kota! Malego piszczacego kota![emoji47].
Sasiadki kotka byla w ciazy i sie wykocila ale mowila mi ze nie wie gdzie.
Dalam tego maluszka do niej, od razu zaczela go lizać i karmic. Kot jak zacznie sam jesc bedzie nasz[emoji173]
1495274026-aaaaaa.jpeg

Jakie śliczne maleństwo :)

A ja dziś ptaka kupiłam
Fakt nie jest chowany od małego przez ludzi , No ale co zrobić
Taki z domu co później gada i tańczy kosztuje od 80 € wzwyż
Za tego na rynku dałam 20 euro. Wiec trochę jest różnicy. Wzięłam go na rękę i o dziwo mnie nie dziobnąl ahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mam nadzieje , ze go da radę sprowadzić na dobrego człeka i ze chociaż ciao mi będzie mówił [emoji12][emoji12]
Nazywa sie kiko [emoji12]
aee415c7753be67a7907cf8d3ed0f305.jpg

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Nuria oj ... maluszek

Carmen a to pojechalas [emoji6] miałam kiedyś taka nimfe to mordę darła od 4 rano jak tylko się jasno robiło...ona nie śpiewała tylko skrzeczala musiałam klatkę ciemnym ręcznikiem nakrywac

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Carmen24l ty za chwilę będziesz kogo innego uczyła mówić [emoji23] moje dzieci chcą patyczaka, nie jestem przekonana...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry