Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anula - ja bety nie robiłam - zrażona byłam do bety pierwszą stratą - beta rosła a ciąża nie ...dlatego odpuściłam. Nie chciałam się denerwować ..
Lusia - ja nic nie widzę żabciu, ale przecież nic straconego ...póki @ nie ma to wiesz ..
Idę po młodego do szkoły ...
ja piję kawkę i wcinam krówkiLuska- jak będziesz miała ochotę zrób test jutro albo pojutrze jak @ nie przyjdzie , mi w 22dc wyszło coś ale tylko ja to widziałam pod słońcem dopiero dwa dni pózniej był cień cienia
Agnesis - biegałaś ! brawo Ty ja to mam lenia , sam do domu ze szkoły wraca , ja jeszcze do tego niedorosłam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powtorze za duzo sluzu mam przed @Luska- jak będziesz miała ochotę zrób test jutro albo pojutrze jak @ nie przyjdzie , mi w 22dc wyszło coś ale tylko ja to widziałam pod słońcem dopiero dwa dni pózniej był cień cienia
Agnesis - biegałaś ! brawo Ty ja to mam lenia , sam do domu ze szkoły wraca , ja jeszcze do tego niedorosłam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom