• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Moj dzis sam wraca, pierwszy raz zupełnie sam [emoji33] chciał to ma, ale ja chyba osiwieje zanim do mnie zadzwoni [emoji21]

Nessi- moja ma tylko jedna ulice i jeszcze stoi tam pani STOP która przeprowadza dzieci ;-), ale ja to bym ją chyba śledziła , bo z nerwów bym padła hehe

Kupiłam sobie zestaw startowy z indigo i uczę się robić hybrydy :-)

U mnie słonko, nic dziś nie gotuje , muszę z Nadia po sandały jechać wiec sprzedam chłopaków mamie , ładnie na polu wiec niech spaceruje z nimi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Coś mi fotka nie chce się wgrać
1496403501-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria - ja nie kupowałam typowego zestawu , bo tam jest mała lampka , zdecydowałam się na większa lampe i dokupiłam to co jest w standardowym zestawie startowym :>

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie to jeszcze niemożliwe bo ma przejazd kolejowy do pokonania i 2 skrzyżowania ruchliwe bez świateł ...nerw współczuję ...ja bym chyba osiwiała :) ale i też z radości skakała :P

No i siwieje, skończył lekcje o 12:25 i nadal cisza [emoji15] az mi zle ze mu pozwoliłam [emoji37]

reklama
No i siwieje, skończył lekcje o 12:25 i nadal cisza [emoji15] az mi zle ze mu pozwoliłam [emoji37]

Spokojnie a zanim się zorganizuja,nagadaja .. wyjdą że szkoly a jeszcze pod szkołą pogadaj ... potem zanim dojdzie do domu ... dzwoń! Ja zawsze dzwonie bo mój też tak czasem a potem.mi rzuca text standard "albo zapomniał albo mu się tel rozładowal" oczywiście rozładowanie w jedną stronę bo ja dzwonie i ma włączony [emoji58]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry