• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

AAA to sama przyjemność pewnie jesteś obeznana, na bieżąco, wystarczy przypomnieć z książek, + nowości które weszły + budowa i anatomia ciała. Dasz rade :)
Owszem
Ale niesty trzeba jeszcze trafić w klucz odpowiedzi a z tym to różnie bywa
[emoji52][emoji19]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

reklama
no tak przerób wszystkie testy na przestrzeni lat jak masz dostęp. Testy są często na logiczne myślenie.
Testy już znam na pamięć [emoji23]
Bardziej się boje części praktycznej bo nie trudno o pomyłke jak ktoś nam ciągle na ręce patrzy [emoji52]

Śpijcie dobrze laski
Spokojnej nocy [emoji112]

Ja spadam do wyra bo padam już na cycki [emoji52][emoji23]

Agnesis wlasnie a gdzie Ty jestes??
Dzoł??
Maniulka jak egzaminy??

Mamuski Wy tez się odzywajcie i chwalcie sie maluszkami, dajcie oczy nacieszyć[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Siedze w krzakach. Za ponad tydzien testuje i jednoczesnie jedziemy na mini urlop :budapeszt, bratysława, wiedeń , takze nie bede za bardzo myslec. Plamienia ustaly tylko pachwina ciagle ćmi.
Funia trzymaj sie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia, w końcu jakieś konkrety ...masz leki, będzie dobrze :)
Dżoł będę trzymać kciuki ...plamienie tydzień przed terminem @ powiadasz :P To chyba nie po lutce :) Udanego wypoczynku, koteł będzie tęsknił :)
A ja się na wizytę idę powoli szykować ...

Nessi czekam na wieści.
Funia mi po dwóch tygodniach znacznie zmniejszył się krwiak i najważniejsze żeby łożysko się dobrze wykształciło wtedy zagrożenie mija a teraz mała tak dobrze się miewa że na świat jej nie spieszno [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry