Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczoraj chciałam psa w drzwiach zatrzymać nogą bo ten perszing się żuca w pogoń, ucieka na dwór i potem muszę ją odnieść i spowrotem zapindalać na dół. No i jak nie fortunnie czy za szybko nogę podniosłam, pokarało mnie. Ból nie samowity. Nie wiem czy to spojenie czy więzadła ryczeć mi się chce jak mam się obrócić na łużku a co dopiero gdzieś iść [emoji26] jak do jutra nie będzie poprawy to może spróbuję to rozruszać...Co jest???
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dotykać nie da rady a okłady musiałby mi ktoś zmieniać. Czuję się jak potłuczona a tak uważałam i jeden nie fortunny ruch i doopa. Nic to jakoś się przemęczę.Majka moze jakies oklady? Lekki masaz?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje moje kochanie ma angine a musi byc w pracyU mnie zwyczajnie [emoji6] czytam Was na bierząco, ale jakoś czasu i weny brak na pisanie [emoji12] ciężki okres w pracy sie zaczął, urlopy i trzeba pracować na podwójnych obrotach [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom