reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja i tak dalej tych tygodni liczyć nie umie, wiec sugeruje sie apkowa ściąga [emoji14]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t0d [emoji594]

Dzol owocnych staran kochana
Bum ja tez się sugeruje apka wiec wczoraj weszłam w 5 miesiąc yeeeah :)
Jesli chodzi o pieluszki to wezmę te 2,5-3,6 orginalne z pampersa....na poczatku uzyje takich a potem jak zobaczę ze nic się dzidzi nie będzie działo z pupka to zostanę na tych tańszych.
Pieluchy jak pieluchy, i tak tylko zasikane i zakupkowane hehe

Witajcie dziewczyny

Nieoficjalnie wiem że zdaĺam też sobotni egzamin [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Można uznać że też mam wakacje
Ale urlop dopiero od,20-go lipca, bo na 22-go jedziemy do Kielc na wesele i zostane z Młodą troche u rodziców [emoji16]

Dżoł trzymam kciuki za owocne starania [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Bum [emoji110][emoji110][emoji110] za wizytę

Carmen, Nessi, Bum brzuszki macie cudowne [emoji7][emoji7]

U mnie @ dobiega końca, za jakie 3-4 dni zaczniemy starania [emoji16][emoji16][emoji16]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Dziewczyny w nocy miałam koszmary,śniło mi się lyzeczkowanie....rano zadzwoniłam do gina bo brzuch boli raz bardzo,raz wcale...kazał przyjechać więc zobaczcie same :)
1498493257-aaaaaa.jpeg
jest mój mały cud z bijacym [emoji173] dziś równo 6tc i usg tak samo :) pobrał mi cytologie i teraz trochę plamien jest,ale uprzedził że tak będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny w nocy miałam koszmary,śniło mi się lyzeczkowanie....rano zadzwoniłam do gina bo brzuch boli raz bardzo,raz wcale...kazał przyjechać więc zobaczcie same :)
1498493257-aaaaaa.jpeg
jest mój mały cud z bijacym [emoji173] dziś równo 6tc i usg tak samo :) pobrał mi cytologie i teraz trochę plamien jest,ale uprzedził że tak będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia, super [emoji7][emoji7][emoji7][emoji106][emoji106][emoji106]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Do góry