• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja usg we wtorek.

Anula jak tam? Otrzepalas kolana ? [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A jak ! Kto jak nie ja [emoji6]? Miałam najgorzej na świecie , ale dałam rade ,idę dalej [emoji6] wciagnelam pierwsze clo , dziś przyszły zapasy z apteki- jest moc :)

Arte oby było dorodne jajo! Trzymam kciuki!

Sosenka jak się czujesz? Opowiadaj.. byleby do wtorku! Trzymie kciuki i mocno wierzę w Twój cud [emoji7][emoji4]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

A jak ! Kto jak nie ja [emoji6]? Miałam najgorzej na świecie , ale dałam rade ,idę dalej [emoji6] wciagnelam pierwsze clo , dziś przyszły zapasy z apteki- jest moc :)

Arte oby było dorodne jajo! Trzymam kciuki!

Sosenka jak się czujesz? Opowiadaj.. byleby do wtorku! Trzymie kciuki i mocno wierzę w Twój cud [emoji7][emoji4]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Albo 4. Coś tak czuje, oby znowu nie stopowała mi cyklu. Jutro 12dc późno monitoring bo nie było wolnych terminów

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to super, do drugiego iui szybko ci zleci, nawet nie zauważysz tej przerwy [emoji8]
Ja czuje się dobrze, plamien nie mam i nie miałam, brzuch mnie czasem pobolewa, ale nie biorę nospy ani nic. No czekamy... czuje się w sumie mało ciazowo [emoji846]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam stresa od tyg. Spóźnia mi się @ robiłam test i wyszedł negatywnie [emoji17] czy są jakieś szanse że jednak jestem w ciąży a np do zapłodnienia mogło dojść później? Może miał ktoś podobnie...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry