Wonderful
Fanka BB :)
Nie usg mam w poniedziałek i dostanę zwolnienieTo jednak bierzesz zwolnienie przed usg??
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie usg mam w poniedziałek i dostanę zwolnienieTo jednak bierzesz zwolnienie przed usg??
![]()
Nie usg mam w poniedziałek i dostanę zwolnienie
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy była ciąża pozamaciczna?Jestem po ciąży pozamacicznej i strasznie się boję...
Ogólnie źle się czuje i nie wiem czy to ciąża czy urojenia [emoji17]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Arte daj znaka jak tam jajca [emoji6] ja swoje idę oglądać 1 marca
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Będzie dobrze. [emoji5][emoji110]Dam znać o 13:40 planowa wizyta a napieprzaja mnie jajniki i galareta w majtkach takie dziwne bo nie ciągnie się tylko taki kisiel sorki za dosłowność
![]()
No to.ovulacja - do dzieła tam.!Dam znać o 13:40 planowa wizyta a napieprzaja mnie jajniki i galareta w majtkach takie dziwne bo nie ciągnie się tylko taki kisiel sorki za dosłowność
![]()
No to.ovulacja - do dzieła tam.!
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Super działajcie. [emoji110][emoji110][emoji110]No jeszcze nie ma owu jest jeden dominujący. W prawym 10 na 12mm na lewym 7mm największy. Endo 7,5mm. w pon kolejne usg i pewnie ovitrelle. Zaproponowała inseminacje ale może w przyszłym cyklu bo nie wiem jak to się zbiegnie z wyjazdem do polski. Lekarka zdziwiona brakiem ciąży
![]()