D
Deleted member 181275
Gość
Ja wg myślę, że też ten metformax zadziałał na miesiączkę, bo biorę od 2/3 dni i od razu okres
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki żeby wszystko było okNo właśnie jeszcze się cieszyć nie mogę .bo wczoraj miałam straszne skurcze a dziś jedna blado różowa plamka, niby beta z dziś 560 ale jakoś się stresuje, że coś jest nie tak
Chyba na pewno ! GratulujęDziewczyny... Ja chyba jestem w ciazy. Zobacz załącznik 857104

Pewnie, że jesteś! Ale super wiadomość!! Gratulacje [emoji7][emoji9][emoji9] Leć na bete [emoji8]Dziewczyny... Ja chyba jestem w ciazy. Zobacz załącznik 857104
Aaaaaaa super gratuluję. [emoji8][emoji8][emoji8] leć na betęDziewczyny... Ja chyba jestem w ciazy. Zobacz załącznik 857104
Byłam , wyniki popołudniuAaaaaaa super gratuluję. [emoji8][emoji8][emoji8] leć na betę
To czekam niecierpliwie.Byłam , wyniki popołudniu