reqiem
Fanka BB :)
Powinno [emoji4][emoji4]Dziewczyny mam 3 dzień cyklu. Na monitoring idę do ginekologa 12 dnia cyklu żeby zobaczyć czy metformax coś daje na owulacje. Myślicie że będzie już coś ładnie widać wtedy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powinno [emoji4][emoji4]Dziewczyny mam 3 dzień cyklu. Na monitoring idę do ginekologa 12 dnia cyklu żeby zobaczyć czy metformax coś daje na owulacje. Myślicie że będzie już coś ładnie widać wtedy?
Modlę się żeby było coś widać [emoji852] Denerwuje się strasznie [emoji853]Powinno [emoji4][emoji4]
No nie dziwię się... Też bym się denerwowała póki usg nie potwierdzi. Ale zobaczysz wszystko będzie dobrzeCiagle mam czarne mysli, ze to jakis zart albo cos nie tak. Czlowiek tyle czekał na ta chwile, a teraz nie potrafi sie cieszyc [emoji14][emoji14]
Dzisiaj ide na bete, jak przyrost bedzie ok to troche sie uspokoje [emoji4]No nie dziwię się... Też bym się denerwowała póki usg nie potwierdzi. Ale zobaczysz wszystko będzie dobrze![]()
Ja do lekarza idę w poniedziałek w 13dc by zobaczyć jak zareagowałam na leki. Czy będzie coś po drożnej stronie czy znowu nie :/ No i na pewno lekarz określi kiedy będzie owulacja, więc u Ciebie też już powinno być widać.Dziewczyny mam 3 dzień cyklu. Na monitoring idę do ginekologa 12 dnia cyklu żeby zobaczyć czy metformax coś daje na owulacje. Myślicie że będzie już coś ładnie widać wtedy?
To trzymam kciuki za piękny przyrostDzisiaj ide na bete, jak przyrost bedzie ok to troche sie uspokoje [emoji4]
To trzymamy kciuki żeby pęcherzyk był po drożnej stronie.Ja do lekarza idę w poniedziałek w 13dc by zobaczyć jak zareagowałam na leki. Czy będzie coś po drożnej stronie czy znowu nie :/ No i na pewno lekarz określi kiedy będzie owulacja, więc u Ciebie też już powinno być widać.