• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No to pięknie. A ten acard to lekarz przepisał? A Twój mąż brał jakieś witaminy? Czy jego wyniki były w normie?
Wyniki byly w normie, ale bral androvit i korzec maca (chociaz korzen krotko bo twierdzil ze po nim nie chce mu sie bzykac) ale bral to jakos na poczatku roku pozniej juz nie. Ale ze plemniki 3 miesiace sie tworza to moze akurat je wzmocnil jeszcze. A akardu mi nie przepisal lekarz tylko mowil o nim, ze jak bedziemy robic IUI to da mi acard to sobie kupilam sama i bralam jak mi sie przypomnialo.

Wyniki byly w normie, ale bral androvit i korzec maca (chociaz korzen krotko bo twierdzil ze po nim nie chce mu sie bzykac) ale bral to jakos na poczatku roku pozniej juz nie. Ale ze plemniki 3 miesiace sie tworza to moze akurat je wzmocnil jeszcze. A akardu mi nie przepisal lekarz tylko mowil o nim, ze jak bedziemy robic IUI to da mi acard to sobie kupilam sama i bralam jak mi sie przypomnialo.
Najważniejsze że się udało i widocznie coś zadziałało ;)

reklama
Dziewczyny mam 3 dzień cyklu. Na monitoring idę do ginekologa 12 dnia cyklu żeby zobaczyć czy metformax coś daje na owulacje. Myślicie że będzie już coś ładnie widać wtedy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry