• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jeżeli jestes w ciąży to wynik tsh jest za wysoki. Nie może przekraczać 2.5. U mnie też od razu wzrósł i dostałam euthyrox 25 mg

Ja już od roku biorę euthyrox 50, a w tej chwili 62,5 po tym jak rodzinny mi zwiększył dawke po niby pozytywnym teście. Tylko ze lekarz dalej nie obserwował mojego tsh bo powiedział „ wróci pani jak będzie w ciąży” tyle od endo w Holandii. Sama sobie kontrolowałam tsh ale co z tego jak leków sobie nie zwiększę bez recepty która musi wypisać lekarz....

Ja już od roku biorę euthyrox 50, a w tej chwili 62,5 po tym jak rodzinny mi zwiększył dawke po niby pozytywnym teście. Tylko ze lekarz dalej nie obserwował mojego tsh bo powiedział „ wróci pani jak będzie w ciąży” tyle od endo w Holandii. Sama sobie kontrolowałam tsh ale co z tego jak leków sobie nie zwiększę bez recepty która musi wypisać lekarz....
Odpisała Ci coś Twoja gin?

Arte trzymam kciuki. Do wyniki cieżko sie odnieść bo betahcg to co innego nic hcg. Mam nadzieje, ze wynik jest dobry [emoji4][emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry