Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakiś Asus. Mam duzo ikonek ale jak je dodam to nie widać na forumMalina a jaki masz tel? Na iPhone są normalnie w klawiaturze dostępne, nie wiem jak w innych tel
Test jest negatywny. Krecha musi byc rownie gruba lub mocniejsza niz testowa. Jeszcze kilka dni [emoji4] robisz wieczorem o stalej porze i nie pijesz pare godzin przed ? [emoji4]A u mnie wczoraj test owu negatywny a dziś prawie pozytywny bo taki lekki cień widać.
A sorki, nie doczytałam tego "prawie" a wiesz ze masz po droznej stronie? Bo juz nie pamietam czy mowilas [emoji16]
Nie byłam u lekarza, nie wiem po której stronie mam pęcherzyk, pójdę dopiero we wrześniu. Na razie dajemy na luz.A sorki, nie doczytałam tego "prawie" a wiesz ze masz po droznej stronie? Bo juz nie pamietam czy mowilas [emoji16]
No idzie idzie owulka [emoji16] ale to jeszcze nie toDziewczyny a co myślicie o dzisiejszym teście?