reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wrocilismy do domu, mała uspalam , ogarnęłam i jestem wolnaaa [emoji4]

Winko trzeba otworzyć [emoji16][emoji12]

Tesc mily bo mnie bardzo lubi i on to taki spokojny [emoji6]
Ostatnio mu powiedziałam , ze pyszne winko to dostalam jeszcze raz i to jedną butelke wyłącznie dla mnie i jedną dla P no czyli tak wychodzi , ze dwie dla mnie [emoji23]

A ja tam szpaka nie lubie [emoji16]

reklama
W ogóle cały dzień mnie leb nawala , nie dobrze mi i kuzde zaczęło mnie kluc podbrzusze buuuu , nie lubie !

tynka: ciasteczko :D Dobrze, że znalazłam takiego jakiego chciałaś :D A że macho to nie tacy macho to słodkie jest :)

anula: łysi też mogą być :D

xbum: wina wina wina wina dajcie! :D

Bum mój teść też fajny jest:-) w ogóle na oboje nie mogę narzekać. Nawet tesciowa jest fajna babka. Ja takie winko swojskiej roboty też uwielbiam.
A mnie jakoś tak żołądek boli:-/

Anulka no co:-) ja tam lubię o facetach pogadać.

Jugo haha jak chcesz to dam [emoji6]

Tynka u mnie tesciowa roznie ale mam do niej pewien dystans jest bardzo nachalna w stosunku do małej i wszystkiego ..
A tesc oki [emoji4]

Wieciw co ja to sie teraz zaczelam nakrecac bo kuzde taak mnie kluje w jednym miejscu te podbrzusze ze coś na rzeczy , ale kurcze nawet sie na prosto polozyc nie umie , bo tak mnie klucie w dol ciągnie ...
Nosz wariatka ze mnie ...
Za pewne jutro @będzie

Ja tam lubię brodę :-)nie jakaś wielka .... mój brat ma 25 lat i warzy 57kg nie wiem jak on sobie zonę znajdzie , ja wole jak faceta jest trochę więcej mój 90kg :-) a Szpak włosy ma super
Teściow mam fajnych nie narzekam i jak jadę z nimi na wieś do ich domku letniskowego to tez maja zawsze jakies winko własnej roboty :-) dobre na małe endo hehe
Nie oglądam eurowizji teraz ale siedzę z m i oglądamy serial zjadłam rybkę tez dobra na endo jutro ostatni dzień wolnego ale zleciało
Bum- kurde to wyglada na objawy ciążowe trzymam &&&&
Miłej nocki :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tynka: może coś zjadłaś? albo z przemęczenia?

xbum: no no ciekawe te twoje objawy :D Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie &&&&&&&&&&&&&&.

nati: to już wiem jak odżywiasz swoje endo :D Rybki i wino :) Dobrej nocki!

Nati no ciąża watpie bo test robiłam i krecha...

Czemu to wszystko jest pod znakiem zapytania i domyslania się [emoji52]

xbum: sikańce są zdradliwe! Przed terminem często wychodzą negatywne. Nie ma co się sugerować na dłuższą metę. A każdy dzień zwłoki do @ to szansa! :)

reklama
No ale to i taak chyba nie mozliwe bo to dopiero 8-9 dzień od pozytywnego testu owu ..
Nie wiem obejrzymy quwa nie chce sie nakrecac to chyba jest najgorsze ...
Ale serio dziś dzień fatalny z samopoczuciem ...
Jugo w ogóle u ciebie też jeszcze szansa jest bo @ nie ma a dziś 32dc [emoji4]

Do góry