• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kamila super ta twoja beta przyrasta :)

Dziewczyny bo Wam nie mówiłam :) siostra K to aż się popłakała że szczęścia a mama K rzuciła mi się na szyję i mówiła że bardzo się cieszy że mam się oszczędzać że bardzo by chciała abym donosiła ta ciążę i że mam leżeć i pachnieć :) a no i że jak będę źle się czuła czy coś to mam od razu mówić to ona będzie obiady gotować :)) no powiem wam że byłam w szoku jej reakcja :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila super ta twoja beta przyrasta :)

Dziewczyny bo Wam nie mówiłam :) siostra K to aż się popłakała że szczęścia a mama K rzuciła mi się na szyję i mówiła że bardzo się cieszy że mam się oszczędzać że bardzo by chciała abym donosiła ta ciążę i że mam leżeć i pachnieć :) a no i że jak będę źle się czuła czy coś to mam od razu mówić to ona będzie obiady gotować :)) no powiem wam że byłam w szoku jej reakcja :)

Baaardzo mile. :')))

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee no powiem Ci że bardzo :) bo jak o drugiej ciąży powiedziałam to tak sobie zaaregowala az mi przykro było . A kiedy Ty testujesz ?

Nie wiem. Boję się rozczarowania... :-( Dzisiaj 25 dc i tak naprawdę nie wiem kiedy była owu... podejrzewam, że w 17 dc, bo mocno pikał lewy jajnik i dużo śluzy rozciągliwego było. Ale kiedy była nie wiadomo... ;-) Dzisiaj tempka 36,74 o 6.00, wczoraj po południu 37,54, no ale to się nie liczy.[emoji14]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry