Luxuorius
Moderatorka
no strasznie trace sily, ale to dobrze, bo dziecko ciagnie ze mnie wiem, ze jest wszystko tam w brzuszku ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no strasznie trace sily, ale to dobrze, bo dziecko ciagnie ze mnie wiem, ze jest wszystko tam w brzuszku ok
no mysle, ze w niedziele odespieWitam i ja
Kamila - fajnie ze przyrosla beta gratulacje, nie wolno tam nic "grzebać" i nie myśl tak , myśl pozytywnie ! I najlepiej rób te same testy żeby porównać czy kreska ciemnieje.
Evee- zawsze warto mierzyć temp tylko trzeba to robić dobrze
Oleczka - fajna teściowa! .
Xbumx- jaka temp dziś? Jakaś zmiana ?
Kruczyca- jeju ale hormony poszły skoro się poryczałas ze nic się w sklepie nie podobało hehe
Lux -to normalne że się tak meczysz, że ciągle spisz itp powinno się to później uspokoić -odpoczywaj póki możesz![]()
Ja dziś miałam super sen w postaci dwóch testów pozytywnych ciążowych haha, ciekawe ciekawe , wczoraj na chwilkę tylko zajrzałam bo szalałam po ikei, a tam jak wejdę to gine hehhehe
Widzę ze zdania na temat wątku priv a tu są podzielone . No ale dziewczyny tez nie mogą mieć pretensji ze ktoś inny dołączy - Bo się stara tez itp .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom