reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux aha to ty możesz swoje wyrazić a my już swojego nie ? A po co mam na twoje argumenty odpisywać jak ta dyskusja sensu nie ma :) ją chodziłam na NFZ i prywatnie mam inne zdanie od twojego wybacz bo nie zapytalam mogę mieć inne niż twoje ? Paranoja i nie wiem o co się obrazasz wrrr bez sens

Jugo haha w ramkę takie body tylko :D mi ogólnie szkoda kasy na mega drogie ciuchy dla dzieci bo po pierwsze nie szanują i szybko wyrastają :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no to moze Ty masz fajnych lekarzy na nfz...bo ja nie

reklama
Dlatego lux Skończmy ten temat twoja sprawa gdzie chodzisz ile płacisz nikt nie będzie Ci zaglądał do portfela ani do łóżka :) tylko nie wrzucaj wszystkich do jednego worka :)) cia h temat

Zaraz uciekam po Zuzanne[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

luska: pylenie teraz jest duże :/ Powodzenia u ginki :)

oleczka: na szczęście jest bardzo szeroka oferta ubranek i jest w czym wybierać :)

1464005148-1d1mld.jpeg

Zrobiłam Pepino test i doopa.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo co się dzieje...

Ja jestem jakaś inna bo u mnie każdy lekarz z nfz jest do bani a tak chodze bo niestety innego wyboru nie mam....
2200zł na trzech + koty + pies + opłaty a jakoś przeżyć trzeba ..
Choć ja i tak bym NFZ ciągła i chodziła chociaż badania robić na nie , bo np według mnie 300zł to dużo a by mozna już mieć na kolejną wizyte lub coś dla maluszka ale jaak kogoś stać to oczywiście nie ma problemu.

Byłam z małą na dworze i ucieklismy do domu , cale poliki czerwone obie mamy! [emoji16]

reklama
ooo jest akcja albo już po ....aj spóźniłam się ;) eh ... moja strata :)

ja swojego zdania wyrażała nie będę bo juz to kiedy zrobiłam ... no nic ... mówisz co myślisz i jesteś " bee " :)

Oleczka ,Karola wam to już brzuchy pewnie widać to byście jakieś foteczki zapodaly :)

Jugo kocyk bajera :) wogole widziałam piękne materiały i jeszcze bajeczne kolorki tego minky .... zresztą mam szary szlafrok z tego materiału ... nie niszczy się aji nic ...zawsze taki mięciutki ....

Lusia zdrówka ....

Tynka jak w robocie ?

Paraplu,Nati,Jula,Ness,Bum halo ?

kogoś pominelam - czuje to :) yyy ....no nie pamiętam ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry