reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam sie I ja, kurde ile na produkowane :). Ja na mieście wiec na szybko -

Tynka - najważniejsze to mieć plan ;). A tym bardziej ze jesteś obeznana w temacie i wiesz jakie masz możliwości. Lepiej wyrzucić z siebie wszystko niż tlumic ;)

Xbumx- przynajmniej idziesz w dobrym kierunku i możesz odhaczyc z listy co jest ok wiec i zaraz pewnie zaskoczysz ;). Ładne zakupki, zrobiłaś - ja wczoraj byłam macac ciuszki ale grzecznie bo oszczędzam haha

Ps. Laski która wie ile kosztuje monitoring? Będę w pl i myślę że jak się nic nie zdarzy do wtedy to może bym poszła obczaic ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka u mnie monitoringi w granicach 50-150 za cykl. Co do planu to ja mam plan zawsze tylko mi go życie weryfikuje w dodatku niestety nie tak jakbym chciała.
Ja to na zakupy ciuchowe nie chodzę bo mnie to denerwuje, że zawsze do przymierzalni rozmiar za mały wezmę. Wkurze się tylko i mi się nagle przestaje wszystko podobać. Za to uwielbiam buty:-)

Ale dziś gorąco...Szkoda że mam jeszcze okres bo bym się chętnie poopalala.

Hejka dziewczyny , muszę was nadrobić miałam zamotane dwa dni , Maks mi wyładował w szpitalu rozwalił cała brodę i było szycie tak wiec sorki nie miałam czasu nawet czytać , wzięłam opiekę bo musi siedzieć w domu , a dziś miał mieć fajna wycieczkę i w taki sposób uziemił mnie tez w domu
Kamila- test już sporo ciemniejszy :-)
Evee- ja tez zrobiłam dziś test tez negatywny oczywiscie
Tynka- doczekasz się dzieciątka , wiem ze jest Ci cieżko ale zobaczysz Ty tez będziesz szczęśliwa my tez musimy trochę poprawić nasienie
Oleczka- u Ciebie pada u mnie jak narazie tropiki , weź sobie to słonko odemnie bo ja muszę w domu siedzieć
Luska- widzę ze wizyta udana , może i lepiej ze masz tyle planów szybciej czas zleci
Anula- pewnie kawa się należy ja już po dwóch jestem
Jugo- u nas tez takie upały niektórzy to już się kapią w rzekach
Kruczyca - fajny pomysł z tym albumem , ja np staram się robić rodzinne albumy ale przez tą technologie to ciagle czymś. Wszystko w kompie
Bum- to znaczy ze u Ciebie wszystko ok tylko musisz robić monitoring , to raczej dobra wiadomość , szkoda tylko ze te terminy takie masakryczne
Miciur- ceny monitoringów zależy od miasta i od samych lekarzy , ja najszczęście mam w pakiecie bo inaczej bym z torbami poszła
dziewczyny miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

luska: a już wiesz czym będziesz stymulowana do niej? Czy na naturalnym cyklu będziecie lui robić? Chociaż ty chyba masz ładną owulację, więc pewnie na naturalnym?

tynka: ładne to ombre i takie zupełnie inne niż standardowo dziewczyny robią :D Idealne na lato :)
Bez clo ale chyba z ovitriele bo mi pozno pekaja i sa duze

Ja mam w szpitalu na nfz bo tam moja ginka pracuje, mi po inofemie pieknie rosna wiec obejdzie sie bez clo ale ovitiele chyba sobie wezme w lipcu

Dopiero siadlam na tylek od rana!

Musiałam jechać sposrotem do pepco butki malej wymienić boza małe nie wiem jakim cudem, chyba jakas chinska rozmiarowka...

Wizyte i na monitoring mam na poniedziałek się wstawić bo jest ten gin na urlopie , wiec pon na 18 mam być.

Jestem mega padnieta a najlepsze jest to ze jeszcze nic nie jadlam , teściowa z mała na dworze wiec trochę odpoczynku .
Tynka fajne te wloski [emoji7]

Kruczyca zatestuj ja cos wyczuwam [emoji13]

Muciurka u mnie 100 zl sobie zycza , jeden jedny 50 zł mi powiedział za monit za jedna wizyte , co do niego chodzillam.

reklama
Nati o matko ale się synek urzadzil:-( współczuję. Niech się szybko goi. Strachu i płaczu na pewno było dużo...

Lusia fajna masz ginekolog że cię tak prowadzi. Szybko i na temat się wszystko dzieje. Na pewno zrobi tak żeby było dobrze.

Jugo masz rację ech. Często efektem clo jest wzrost więcej niż jednego pęcherzyka. Czytałam gdzieś że jak urośnie dużo to mogą pobrać cześć komórek a zostawić tylko dwa pecherzyki żeby nie tracić cyklu ale nie wiem czy to w Polsce możliwe. Ja nigdy nie miałam stymulacji cyklu ale mam tak późne owulacje że wolałabym mieć przed inseminacja bo moja komórka jajowa jak tak późno dojrzewa to też może być niepelnowartosciowa podobno.

Bum trzymam kciuki za monitoring:-)liczą sobie lekarze bardzo dużo niestety:-/ ja tak trochę po znajomości chodzę więc nie płacę dużo ale mam wrażenie że mnie olewa mój lekarz przez to... a o co chodzi z tą kasą bo nic nie wiem?

Do góry