Hejka dziewczyny , muszę was nadrobić miałam zamotane dwa dni , Maks mi wyładował w szpitalu rozwalił cała brodę i było szycie tak wiec sorki nie miałam czasu nawet czytać , wzięłam opiekę bo musi siedzieć w domu , a dziś miał mieć fajna wycieczkę i w taki sposób uziemił mnie tez w domu
Kamila- test już sporo ciemniejszy :-)
Evee- ja tez zrobiłam dziś test tez negatywny oczywiscie
Tynka- doczekasz się dzieciątka , wiem ze jest Ci cieżko ale zobaczysz Ty tez będziesz szczęśliwa my tez musimy trochę poprawić nasienie
Oleczka- u Ciebie pada u mnie jak narazie tropiki , weź sobie to słonko odemnie bo ja muszę w domu siedzieć
Luska- widzę ze wizyta udana , może i lepiej ze masz tyle planów szybciej czas zleci
Anula- pewnie kawa się należy ja już po dwóch jestem
Jugo- u nas tez takie upały niektórzy to już się kapią w rzekach
Kruczyca - fajny pomysł z tym albumem , ja np staram się robić rodzinne albumy ale przez tą technologie to ciagle czymś. Wszystko w kompie
Bum- to znaczy ze u Ciebie wszystko ok tylko musisz robić monitoring , to raczej dobra wiadomość , szkoda tylko ze te terminy takie masakryczne
Miciur- ceny monitoringów zależy od miasta i od samych lekarzy , ja najszczęście mam w pakiecie bo inaczej bym z torbami poszła
dziewczyny miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom