reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka wszyscy się już przyzwyczaili do mojego charakterku i do tego że umiem dogryzc więc tesciowa jest pieszczota dla jej uszu :D wchodzę do nich i z progu "tesciowo, Twoja najstarsza córka przyszla na kawę" :D rozbiore się, pokrece i kawka czeka :D ale rodzina K mnie uwielbia także mogę sobie żartować :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nati: niech synek szybko wraca do zdrowia. Na szczęście już wszystko z nim dobrze.

luska: ovitrelle często dają przed inseminacją, żeby jeszcze bardziej zwiększyć szanse no i mieć pewność, że pęknie.

xbum: pojadłaś w końcu? o to super, że szybko sie udało na monit zapisać. A który będziesz miała wtedy dc? Eeeee dobre z tą promocją :D Jakby tysiaczek wpadł :D Na stronie promocji jest napisane, że wymienić można sumy, które są wielokrotnością 100 zł (no i samo 100 zł też), więc wychodzi na to, że dostaniesz 1000 zł :D

tynka: tak to prawda, że późniejsza owulacja może się wiązać z tym, że oocyt jest niepełnowartościowy. Podejrzewam, że jak sie robi lui w klinice leczenia niepłodności to pewnie taka punkcja jest możliwa, bo podobnie się robi przy in vitro. Ponoć, do niedawna lui można było zrobić w normalnym zwykłym gabinecie lekarskim, więc tam raczej to nie było możliwe. Ale zmieniły sie przepisy i coś się zmieniło w tej kwestii. Nie znam szczegółów.

Hmmm, chyba sobie kupię jutro zupki amino :D

nati: xbum mnie skusiła :D Skoro można wygrać nawet 1000 zł :D A i tak będę musiała za jakiś czas zrobić zapas jak będziemy w góry jechać :D

Jugo jesteś nasza skarbnicą wiedzy:-) ja to w temacie niepłodności raczkuje...w sumie to mam nadzieję że jakoś bardzo nie będę się musiała w to zagłębiac i na inseminacji moja droga do macierzyństwa się zakończy.
Też jutro idę po zupki. Ja tego nie cierpię ale męża będę karmić. Raz w tygodniu pozwolę mu zjeść. Ten mój mądrala ostatnio zamiast ugotować sobie makaron do zupy wolał iść do sklepu kupić zupki chińską i z niej wyciągnął ten makaron i zalal dopiero zupą. Teraz będzie miał zapas ha ha

Kruczyca ha ha ha ha ale agentka jesteś:-) nic dziwnego że cię tam uwielbiają. Super poczucie humoru:-)

Evee biedna:-( mleka z masłem sobie zrób na noc. Na gardło super jest. Mnie pomaga zawsze. I porządnie się wyspij

Ale wy macie motorki w palcach :D

Xbumx no to nieźle ale nie słyszałam o tej akcji :D

Tynka oj bo faceci widzą czarne ale białe :) jak już dojdzie do tego to myślę że inaczej będzie myślał :)

Dziewczyny głupie pytanie ale na czym polega ta inseminacja ?

Ją dziś byłam u endo żeby wpisał mi do karty ciąży o co kaman żeby lekarz się nie czepiał że nie ma tego na papierze i mam mieć wizytę za 4tyg yhyym jak najwcześniejszych termin do niego jest na listopad ... po drodze mieliśmy zajechac nad Jeziorko ale burza z gradem nas złapała alle to nie był grad to było grodzisko kulki jak piłki do ping ponga :D

Teraz już lezymy bo mi plecy to na prawdę do doopy wchodzą ahh ani chodzić ani siedzieć :)

Aaa co do tego endo bo zapytalam czy w ogóle mnie przyjmie zgodził się kaazal iść po kartę i że mnie zawoła. Wyszedł i mówi że wejde kolejna a babcię to jak była moja kolej to takiego sprinta dostawaly że szok :D wiem że ja młoda mogę poczekać ale serio ją u niego 3sekundy byłam no ale cóż :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum ja do swojej mówię ale nie powiem żeby mi to łatwo przez gardło przechodziło ha ha ha. I to nie dlatego ze jej nie lubię tylko mamę to ja mam jedną...

Mój biedny mąż jest w pracy i zamula a ja go muszę pocieszać. Oby była poprawa tych wyników w lipcu bo mi się chłop całkiem załamie.

Lusia jak twój mąż radzi sobie z tym że macie problemy z płodnością? Jak on w ogóle podchodzi do inseminacji? Mój jest załamany :-/ twierdzi że jest do niczego bo nie może "normalnie" dziecka zrobić. Boi się że ktoś się będzie z niego śmiał że ma dziecko z inseminacji:-( żadne argumenty do niego nie docierają
W listopadzie to sie zalamalismy oboje swiat nie pamietam bo plakalam, potem zmienilam ginke ona podniosla nas na duchu modlilismy sie o to zeby wyniki sie poprawily troche bylismy podlamani czasem mielismy glupie mysli ze do niczego sie nie nadajemy ale m jest dla mnie oparciem a ja dla niego teraz jest lepiej ale podchodze chlodno do iui nie chce sie zalamac jak sie nie uda

Jugo jesteś nasza skarbnicą wiedzy:-) ja to w temacie niepłodności raczkuje...w sumie to mam nadzieję że jakoś bardzo nie będę się musiała w to zagłębiac i na inseminacji moja droga do macierzyństwa się zakończy.
Też jutro idę po zupki. Ja tego nie cierpię ale męża będę karmić. Raz w tygodniu pozwolę mu zjeść. Ten mój mądrala ostatnio zamiast ugotować sobie makaron do zupy wolał iść do sklepu kupić zupki chińską i z niej wyciągnął ten makaron i zalal dopiero zupą. Teraz będzie miał zapas ha ha

Kruczyca ha ha ha ha ale agentka jesteś:-) nic dziwnego że cię tam uwielbiają. Super poczucie humoru:-)

Evee biedna:-( mleka z masłem sobie zrób na noc. Na gardło super jest. Mnie pomaga zawsze. I porządnie się wyspij
Najgorsze jest to, że i Lila coś smarka... W sam raz na wyjazd. :(

Ja lubię zupki chińskie pomidoroooweee... Mniaami :D

reklama
W listopadzie to sie zalamalismy oboje swiat nie pamietam bo plakalam, potem zmienilam ginke ona podniosla nas na duchu modlilismy sie o to zeby wyniki sie poprawily troche bylismy podlamani czasem mielismy glupie mysli ze do niczego sie nie nadajemy ale m jest dla mnie oparciem a ja dla niego teraz jest lepiej ale podchodze chlodno do iui nie chce sie zalamac jak sie nie uda
Myślę, że to zdroworozsądkowe podejście! Trzymam kciuki za Was!!!! &&&&&

Do góry