• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kamila ja mialam krwiaka podkosmowkowego, i sie wchlonal[emoji4]

Paraplu teraz tu pogratuluje Tobie wizyty[emoji4]

Jugo niemow o deszczu bo my dzis grilujemy[emoji4] ehhh choc tez faktycznie jest pochmurno[emoji53]
O kurde lata temu jadlam zupe mleczna heh, wiesz co ostatnio za mna chodzi? Racuchy[emoji4]

Kamila - odpoczywaj ile się da , trzymam kciuki żeby torbiel się wchłonął,

Paraplu- gratulacje ,niezapomniane przeżycie :) , ale masz fajnie ? Gdzie to takie widoki dają .

Kamila, Paraplu - a wasze rodziny juz wiedzą czy nic jeszcze ? Kiedy mówicie ? Mnie dziś korciło ale nie powiedziałam- chyba wole na żywo

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
USG bylo w Hadze wiec przy okazji pojechalismy do Scheveningen czy hak to sie tam pisze :)
Rodzinka jeszcze nie wie. Chce mamci powiedziec osobiscie jak bede w Polsce. Jakos w lipcu mysle pojechac, akurat bedzie to jakos 12 tydzien moze troszke pozniej.

Hej :p
Peraplu gratki piękny groszek :**

Wpadłam się przywitać i poczytać dobrych wieści :D

My dziś u mojej mamy :p K został w domu :p także odpoczywamy
Dziekuje :* my zjedlismy takie wypasione burgery i ledwo oddycham [emoji23]
1464433538-o2cape.jpeg

Kamila ja mialam krwiaka podkosmowkowego, i sie wchlonal[emoji4]

Paraplu teraz tu pogratuluje Tobie wizyty[emoji4]

Jugo niemow o deszczu bo my dzis grilujemy[emoji4] ehhh choc tez faktycznie jest pochmurno[emoji53]
O kurde lata temu jadlam zupe mleczna heh, wiesz co ostatnio za mna chodzi? Racuchy[emoji4]
U nas cudna pogoda! Wreszcie bo ostatni tydzien to ciagle chmury byly.
A zupe mleczna to wieki temu jadlam a bardzo lubie :) az sobie musze kiedys zrobic.

9ewnvfxmgto5niho.png

Błagam was nie pokazujcie mi jedzenia hahha - bo mi się '' ssanie " włącza :D

Ja jak będę w pl to będzie 18 tydzień hah- trochę późno ale coz, chyba wtedy powiem - bo też chcę osobiście - ale korci strasznie żeby szybciej powiedzieć - nie wiem sama . boje się ze źle zareaguja

Błagam was nie pokazujcie mi jedzenia hahha - bo mi się '' ssanie " włącza :D

Ja jak będę w pl to będzie 18 tydzień hah- trochę późno ale coz, chyba wtedy powiem - bo też chcę osobiście - ale korci strasznie żeby szybciej powiedzieć - nie wiem sama . boje się ze źle zareaguja

W 18 to raczej juz nie bedziesz musialaa mowic ;) sami zauwaza jak staniesz w drzwiach [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png

Lusia dziękuje [emoji4]
Co tam u ciebie ?

Julia a ty masz zdj fasolki? [emoji4]

Kamila będzie wszystko z dzidzia w porządku , najważniejsze to się oszczedzaj [emoji8]

Paraplu aaaa cudenko malusie !
Gratulacje raz jeszcze ! [emoji171]

Mam troche zajec do tego okres daje mi popalic doslownie zalalo mnie co 1.5 h latam tampon zmieniac. Siedze w domu musze sie oszczedzac alergia daje popalic a sasiedzi kosza trawe a ja musze siedziec w domu buu

Gratuluje wam super wiesci dziewczyny, dopiero teraz weszlam na bb mam problem czasem bo a to zalogowac sie nie moge a to posty nie chca sie dodac strony sie nie otwieraja itp. Wiec jestem ale zabiegana ogarnelam domek upralam ugotowalam posprzatalam w czerwcu jedziemy po szafe a w lipcu remont hura[emoji5] wstawie wam fotki jak bedzie po[emoji5]

Gratuluje wam super wiesci dziewczyny, dopiero teraz weszlam na bb mam problem czasem bo a to zalogowac sie nie moge a to posty nie chca sie dodac strony sie nie otwieraja itp. Wiec jestem ale zabiegana ogarnelam domek upralam ugotowalam posprzatalam w czerwcu jedziemy po szafe a w lipcu remont hura[emoji5] wstawie wam fotki jak bedzie po[emoji5]

reklama
Jugo no miało padać, miało i nic teraz się cos sciemnilo i niech popada bo sie przyda , albo poki P jest w domu niech burza będzie [emoji4]

Anula jak się czujesz ? [emoji6]

Paraplu ale widoki cudnie a burgery musiały być niezimieskie!
Ja lubię bardzo z jeff's pychotka [emoji3]

Julia udanego grilla oby nie paadalo [emoji6]

Miciurka no w 18 tc to juz na pewno zobacza [emoji4]
A czemu by mieli zle to przyjąć?

Lusia ja mam podobnie teraz takie cos biale pylki latają i tez kicham ci troszkę ...

Kruczyca a ty jak objawowo? [emoji12]

Brzuch mnie boli [emoji57]

Oleczka odpoczywaj , odpoczywaj [emoji8] kiedy wizyta ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry