• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia no mam taką nadzieję [emoji16]
Cieszę się , że nie stoję w miejscu a działamy !
Oby na następnej wizycie było coś lepiej , no mi powiedział tak na lewy jajnik [emoji57] aleb obejrzymy.. Nawet na koniec wizyty zazartowal jak sie zapytalam ile place a ten mi to jak za cala wizyte czy monitoring ? A ja mu , że za to raczej wizyta a on mi bach ze 100 zł , 50zł wydał więc zapłaciłam jakby ino za monitoring [emoji16]
A siedzialam bite 30min [emoji16]

reklama
Hej,

już wróciłam :) Tak, wiem - tęskniłyście :P
Wyjechałam niestety nie wypoczynkowo, więc fotek nie mam, bo nie było co fotografować :D Haahaha
Ja tak na szybko przeczytałam co tam u was przez ten czas, więc nie odniosę się do każdej z was :(

anula: u ciebie to nie może być bez bonusów :( Kropek da radę! :) To już przecież kropka a nie kropeczka :)

kruczyca: pięknie betka rośnie :) Bardzo ciążowe endometrium! Na następnej wizycie powinnaś już mieś serduszko :D Torbiele sa bardzo często, więc główka do góry!

xbum: a jakiej grubości miałaś endometrium? Jak tak dokładnie cię zbadał to dobrze wróży i, że od razu chce działać ze stymulacją. Będzie dobrze, ja to wiem :D

julia: jak humorek? Wyspałaś się ? :D

lusia: jak się czujesz?

U mnie na wizycie dobrze, cykl owulacyjny, endo piękne, więc pozostało czekać na efekty :)

Dobranoc laski :)

Nie wiem dziewczyny . Będzie co będzie. Jakoś mi oklaplo wszystko

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze za wcześnie by coś zobaczyć - spokojnie :)

Bum super, że coś się wyjaśniło i nie będzie trzeba czekać x czasu na rozwinięcie akcji :) Niech dają leki i jedziemy dalej :) z wspomaganiem :)

U mnie plamienie okołoowulacyjne - nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :D mam brązowy śluz płodny -wczoraj podbarwiony krwią ...owu ma być jutro lub w czwartek lub dzisiaj :D zapomniałam testy zakupić to strzelam :D Starania na maksa - zobaczymy czy coś przyniosą :) A jak nie to co użyję to moje :D
Za ciężaróweczki kciuki!
Za staraczki - też i łączę się w poczynaniach :D
Jugo - czaruję, że Ty następna chyba będziesz:D

Witam się [emoji4]

Jugo te moje endo też komar bo 5mm tylko, też mam z nim jakiś problem chyba [emoji45] no ile pęcherzyk ma to mi nie zmierzył , powiedział ze jak na 11dc to nie żadnego dominującego , no obejrzymy za tydzień co będzie ...
Nessi dzień dobry kochana [emoji8]
No niech da , da ale to znów od następnego cyklu , więce jeszcze poczekam ...
No to kciuki by było owocnie &&& [emoji4]

Miłego dnia [emoji41]

siemka laseczki ....

Kruczyca jaki plan na dziś ?

Bum będzie gitara zibaczysz w sumie dobrze ze poszłaś na ten monitoring ...przynajmniej czarno na białym widać ....

Jugo no przeboje muszą być bo jak żeby inaczej .... dobrze ze juz jesteś :)

Jula miłego dnia ....

Ness ozesz a tak z ciekawości jak plamienia owulacyjne są to bzyknac się da ? bo ja to nie dałabym rady chyba ... myśl że coś mi leci nie w kolorze to chyba nie tego....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Piszę do was z nogami w górze :D
Hahahaha...poranne bzykanko zaliczone!

nessi: wykorzystuj, wykorzystuj chłopa :D

xbum: jakby to była faza przed owu to 5 mm wcale nie takie złe, w zasadzie normalne. Natomiast im bliżej owulacji i potem już po to powinno być grubsze. Zobaczysz co na następnym monicie będzie. A jak nie wyjdzie nic to będzie stymulaja i będą pięknie jajca rosły :)

kruczyca: jak nocka? Wyspałaś się?

julia: jakie plany na ten piękny wtorek? :D Ja idę do fryzjera dzisiaj, podciąć końcówki.

anula: ja się kiedyś potrafiłam bzyknąć nawet podczas @, idąc z przesłaniem, że "dobry koń to i po błocie pójdzie" :D Ale później jakoś mi się pozmieniało i nie lubię jak coś mi tam chlupie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry