• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej wam ja dziś ostatni dzień na opieka właśnie zbieram się do szpitala ściągnąć maksiowi szwy ...

Ja już po kawce na balkonie dziś słonka nie ma wiec troszkę chłodniej ...

Kruczyca- beta rośnie :) zobaczysz kropka na następnej wizycie i pewnie już usłyszysz serduszko !!!
Bum- sporo tych małych pęcherzyków , przy twoim długim cyklu to do 21dc może urośnie pare i bedą bliźniaki :)
Jugo- super info po wizycie :-) haha poranne bzykanko :-)
Nessi- trzymam &&& za ten cykl , a jak nic nie będzie to tak jak piszesz użyjesz sobie , a co mi tam ja tez :-)

&&&& za wizyty !!!! Ja się zapisałam na monitoring na 08.06 ale tylko jeden narazie
Miłego dnia dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jugo haha i jak się pisało z nogami w gorze ? [emoji16]
No obejrzymy jakie za tydzień te endo będzie szybko zleci [emoji4]
A ty kiedy następny?
A jaki to koszt takiej stymulacji?

Anula a no chociaz będzie wiadomo co i jak [emoji6]
A ty co dziś w planach?

Tęczowa hej kochana [emoji8]
Dawaj znać jak będą wszystkie co i jak [emoji4]

Nati oj bidulek , niech szybko ściągają !
Hahaha ta weź , ostatnio z P to my o piecioraczkach mówili , bo gdzieś niedawno się urodziły [emoji13]

Ja jak coś następny monit mam 4.06 [emoji4]

Kruczyca gdzie jestes ? [emoji6]

Aktualizacja :
( chyba dobrze napisałam [emoji16] )

tttt.jpg
fa.jpg

Załączniki

• tttt.jpg
    tttt.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 233
  • fa.jpg
    fa.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 219
Jakos tak bez życia póki co jestem. Miałam trochę załatwiania rano. Objawów chyba nie mam a jak mam to zganiam to raczej na pogodę. Z takich ciazowych to tylko tkliwosc piersi ale też nie bola specjalnie i czasem coś zakluje i tyle. Zrobię sobie w piątek bete zobaczyć czy rośnie i w następnym tyg zobaczę czy z beta ok. Mimo że byłam świadoma że może nie być widać to szłam z nadzieją że jakiś pęcherzyk jest cokolwiek. Ale mam na własne życzenie bo i gin nie chciał usg robić bo mówił że za wcześnie i nic nie zobaczymy. Zrobił z litości i moje oczy kota że shreka ;) no nic będzie co będzie. Zrobię obiad i was nadrobie.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

tęczowa: u mnie bzykanie i czekanie głównie :D

nati: już po? Przyjemny lekarz ściągał szwy? Czasem dobry i miły lekarz to działa jak przeciwbólowy lek :) Do monitu masz jeszcze tydzień, ale szybko zleci.

xbum: nawet nie tak źle się pisało z nogami w górze :D Koszt stymulacji zależy od leków jakie dostaniesz. Na początek zwykle dają Clostilbegyt, który kosztuje ok. 22 zł za opakowanie (10 sztuk tabletek, które pewnie wystarczą na 2 cykle, bo najpierw zaczyna sie od najmniejszej dawki i to zwykle 1 tabletka dziennie przez 5 dni). Do tego trzeba doliczyć zastrzyk na pęknięcie ok. 70 - 110 zł (takie różnice u mnie są), chociaż na początku może chcieć sprawdzić czy same nie pękną i wtedy bez zastrzyku. No i pewnie w 2 fazie dupek albo lutka. Dupek ok. 30 zł a lutka z refundacją chyba ze 7 zł.

kruczyca: u mnie to tak parno, że czuję się jakbym w saunie siedziała :| Co na obiadek szykujesz?

CZERWIEC:
1.06: Tęczowa - badania
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
3.06: Kruczyca - piękny przyrost bety
4.06: Xbum - monitoring
7.06: Lusia - monitoring
8.06: Nati - monitoring
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Kogo jeszcze dopisać? :)

Kruczyca będzie ok !
Kropeczka sobie ładnie rośnie , boziu to taka kropeczka od igielki jest jak nie mniejsza a może są dwie kropeczki ? [emoji4]

Jugo a to nie ma źle , myślałam , że jakoś więcej to kosztuje [emoji6]
To te clo co winka nie można z nim pić [emoji13]
A zamiast zastrzyku tabletek na pekniecie nie ma ? [emoji16]

U mnie grzmi sobie cos z daleka , mam nadzieję , ze nas ominie [emoji4]

reklama
Myślę czy nie zrobić sobie w piątek też progesteronu od razu jak bd bete robić. W ciazy tez przecież są jakieś jego normy i będę wiedzieć czy jest za niski czy ok.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry