• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Fajnie Jugo że rozumiesz :* wiem że może i panikuje ale jak to mówią w ciazy lepiej dwa razy spanikowac niż raz zignorować. Byle było serduszko i obiecuję że wyluzuje ;)
Bum pizzerie sprzedają często samo ciasto swoje możesz popytać :) ja robię swoje jak chce na cienkim bo wychodzi mi idealnie :D bardziej mi smakuje bo te cienkie w pizzeriach są i tak grube

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: a potem się człowiek dziwi, że lekarz wycina lewą nerkę zamiast chorej prawej :P Skoro torbiel okazuje się ciążą :D

kruczyca: w ciąży na szczęście przysługują pewne bonusy i tak jak xbum pisała, że mają obowiązek na IP przyjęć zrobić. Oczywiście nie warto latać ze wszystkim, ale jak coś zaprząta mocno głowę to lepiej sprawdzić.

Jugo no i kurcze są takie przypadki ...
Albo leczy sie czlowiek na coś na co nie jest chory [emoji16]
Najlepiej moja mama ma kamienie na wątrobie i jej powiedzieli proszę jeszcze czekać to nie takie pilne...
Niestety z lekarzami to jest masakra i trzeba trafić [emoji6]

Kruczyca trzymam mocno za Ciebie i malenstwo kciuki , za następne usg z serduszkiem [emoji8]

Hejo[emoji14]

Jugo to żołnierze popłynęły oby szczęśliwie :D

Kruczyca będzie wsio ok po prostu pospieszylas się z wizytą ale to nic za 2tyg wyjdziesz z gabinetu i będzie wszystko widać[emoji14]

Tęczowa :*

Xbumx a u Ciebie za tydzień będzie piękne jajo[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca o widzisz dopiero teraz doczytalam o tym w którym tyg poronilas ... nie dziwie Ci się że się martwisz bo ja też po tej drugiej ciąży mam schizy i te schizy będą doo końca ją to wiem ... tylko dziwne że nie dała Ci nic na podtrzymanie bo u mnie lekarz wiedział od początku co i jak i z Zuzia krwawienie i ta druga ciąża zakończona ale w drugiej jak i trzeciej dał mi duphaston i było mi odrobinę lżej na psychice ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczka on z tych co nie dają tak od razu na podtrzymanie i ogólnie nie wiadomo jakich leków w aż tak wczesnej ciazy jak nic się nie dzieje. Dlatego też go wybrałam bo sztucznie zatrzymywać "coś" co nie powinno się utrzymać nie jest dobre ani dla matki ani dla plodu/dziecka. Dałby gdybym wyniki po poronieniu miała zle, albo np beta źle rosła a tak mówi ze organizm sam sobie daje rade to niech walczy. Wiadomo że my inaczej do tego podchodzimy bo dotyczy nas to osobiście, panikujemy, mamy w myślach te straty i wg, ale jako z lekarzem zupełnie się z nim zgadzam.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry