• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lusia szybko zleci , na pewno jakieś jutro odwiedziny będziesz miała i raz dwa wypisza do domku [emoji4]
Oni cie na jakiejs obserwacji trzymaja czy coś?

Jugo u nas popadalo ...zrobiliśmy zakupy ,leczo na ostro zrobiłam i czuje się jak arbuz .... m kurczaka w sosie do pracy .... i zlecialo ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

lusia: to jak masz z kim pogadać na sali to zawsze weselej i szybciej czas mija :) Wiadomo, że lepiej w domu być, ale przynajmniej ci wszystkie badania zrobią i wyniki szybko będą i konsultacje. Szybko zleci :)

xbum: u mnie lekko popadało i trochę mniej duszno :)

anula: leczo lubię bardzo :) Nie dziwię się, że czujesz się jak arbuz, skoro masz malutką pesteczkę w środku :D:D:D

Jugo- bo nie wiem czy np przez mały wzrost progesteronu nawet jak dojdzie do zapłodnienia to ciąży nie mogę uczynić , ja tylko tak gdybam , ale 3 cykle temu miałam widoczną implantację czyli plamienie tak w 21dc a @ przyszła , a teraz miałam test z cieniem bo robiłam 24dc , a @ przyszła tak wiec szukam winnego

, Bum- fajny kombinezon
Luska- to przynajmniej nie jesteś tam sama , zleci i wrócisz do męża
Ja leżę i oglądam seriale zaraz idę spać jutro wstaje o 5 tej miłej nocki dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nati: to zbadaj właśnie tak 7-8 dni po owulacji. A i może pogadaj z lekarzem, żeby suplementować tą drugą fazę progesteronem? Teraz to można wstawać o 5 rano, bo już widno :D Spokojnej nocy :)

Anula dawaj leczo !
O boziuu dawno nie jadlam [emoji16]
Też uwielbiam [emoji4]

A my obejrzelismy z P film , zjedlismy popcorn i P poszedł spać a ja się nudze ...
Kurcze , ze ja książek czytać nie lubie [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry