• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula już się ubieram hihi , myślę sobie wezne wino aaa zapomniałam , że nie możesz [emoji4] a ty masz fotke fasolka ? [emoji6]

Dobranoc [emoji8]

reklama
Bum dawaj ogrzewam ! :) weź winko ja popatrzę .... :) mam fotkę ale coś mi aplikacja nie zawsze zaskakuje ....jutro odinstalować będę musiala i na nowo zapodać ....

dobra spadam spać bo jutro na 8 do szkoły ....grafik napięty bo będę wychowawczyni pomagała przy dzieciach

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry :-) pierwsza ....

Ja już szamam śniadanie i pije kawkę zaraz uciekam do pracy , a dziś po pracy mam u Nadii przedstawienie na dzień mamy mam nadzieje ze nie będzie korków żebym zdążyła :)

Jugo- dzięki za info jak pójdę na manitoring to się spytam o ten progesteron

Miłego dnia dziewczyny , u mnie już słoneczko wyszło i zeby u was tez było :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Druga! :)
nati/misio kochana miłego dnia, ja też do roboty się szykuje :) Praca niestety tylko do 24 czerwca bo wraca pierwsza babka którą zastępuję :) No ale doświadczenie moje ... szukam już innej chociaż może ''BoSS'' zrobi specjalnie dla mnie drugi etat ;) :D akurat :D

Wczoraj nie było przytulania bo zasnęłam i K jak mówi chciał mnie subtelnie obudzić spychając mi poduszkę na głowę :D machnęłam łokciem by ją zwalić i trafiłam w lico mojego kochanego męża :D teraz się focha :D No ale kto mu kazał się za poduszką wstawiać :D Niech się cieszy, że lima nie ma :D

Miłego dnia :)

Nessi hehe dobre ale racją kto mu kazał :D

A tak poza tym to hej[emoji14]u nas leje chociaż jest czym oddychać lubię zapach deszczu[emoji14]

Wczoraj scielam się z dziewczynami na FB wrr :/dziewczyna napisała że zaszła w ciążę a jest niewidoma z partnerem się cieszą ale nikt poza nimi nie że roodziina powiedziała że nie pomoże itp a te na nią zaskoczyły że nie powinna zachodzić w ciążę że co ona zrobiła itp no cholera jasna czy tylko pełnosprawni mogą mieć dzieci ? I tylko im należy się szczęście ? No myslam że wyjdę z siebie :/ każdy ma prawo do szczęścia i do tego aby urodzić dziecko

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka masz rację. Co więcej u mnie w okolicy mieszka małżeństwo niewidomych. Mają trójkę dzieci w tym blizniaki zupełnie zdrowe starszy wyjeżdża na studia w tym roku. Radzą sobie super. Po remoncie ulic trzeba było im troszke pomoc no w innych miejscach porobili słupki, poszerzyli chodnik itp. Ale szybko złapali i jestem pełna podziwu dla nich

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry [emoji4]

Ja dopiero wstałam , moje dziecko dostało zestaw kredek , kolorowanek , wiec się tym zajęła od razu a ja mogłam iść w drzemke jeszcze , niestety mama siusiu mnie obudzilo [emoji16]

Piękny dziś dzień u mnie [emoji364]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry