• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo - ściąganie zajęło 2 minuty sciągał jakiś student :)
Bum- u mnie była burza ale już sobie poszła
Kruczyca- nie denerwuj się zrób betę a już za 2 tygodnie zobaczysz fasolkę
Dziewczyny kiedy powinnam zrobić badanie progesteronu w którym dc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zamówiłam sobie taki kombinezon jak się nie zmieszcze to będę płakać [emoji16]
1464708266653.jpg

Załączniki

• 1464708266653.jpg
    1464708266653.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 148
Kruczyca nie no wiadomo ale ja wolałem brać leki bo mi było lzrj :) będzie dobrze moja koleżanka też teraz leży w szpitalu bo dostała brązowych plamienie ale bete ma 300cos także będą jej badać ta bete trzeba być dobrej myśli wczesna ciąża i tyle będzie ok

A ja o 15 sobie przypomnialam że mamy dziś festyn rodzinny Zuza spała w aucie to wsiadlam w auto i rura[emoji14]posiedzialysmy ok 2h i poszliśmy bo zaczęło padać także skleroza nie boli[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

nati: najważniejsze, że już zdjęcie szwy :) A co do progesteronu to on przez pierwszą fazę cyklu jest stosunkowo nisko a dochodzi do głosu po owulacji i znacznie wzrasta. Badając ok. 7 - 8 dni po owu można sobie podpatrzeć czy prawidłowo funkcjonuje ciałko żółte itd. Zależy po co chcesz oznaczać :)

xbum: ładny ten kombinezon. Zazdroszczę. Ja mierzyłam chyba z 10 różnych fasonów i w żadnym nie czułam się dobrze, ani nie wyglądałam dobrze :/ Mi się podobają też takie z krótkimi spodniami. Na lato super sprawa. Chociaż i długie też przewiewne są.

oleczka: ważne, że sobie w ogóle przypomniałaś :D

Co tam porabiacie w ten duszny wieczór? :D
Ja leżę i nic nie robię...przynamniej chwilowo :P

Jugo no wzielam w ciemno bo przez neta to przymierzyć się nie da.. Najwyżej odprzedam dalej hihi [emoji4]
Takie krótkie lekkie to mam , ale jakoś po domu mi sie w nich fajnie smiga ...

W duszny nie u mnie sie uspokoilo i duszno nie jest , a akurat małą do wanny wsadzilam i sprzatam jej bajzel [emoji16]

Hej,

już wróciłam :) Tak, wiem - tęskniłyście[emoji14]
Wyjechałam niestety nie wypoczynkowo, więc fotek nie mam, bo nie było co fotografować :D Haahaha
Ja tak na szybko przeczytałam co tam u was przez ten czas, więc nie odniosę się do każdej z was :(

anula: u ciebie to nie może być bez bonusów :( Kropek da radę! :) To już przecież kropka a nie kropeczka :)

kruczyca: pięknie betka rośnie :) Bardzo ciążowe endometrium! Na następnej wizycie powinnaś już mieś serduszko :D Torbiele sa bardzo często, więc główka do góry!

xbum: a jakiej grubości miałaś endometrium? Jak tak dokładnie cię zbadał to dobrze wróży i, że od razu chce działać ze stymulacją. Będzie dobrze, ja to wiem :D

julia: jak humorek? Wyspałaś się ? :D

lusia: jak się czujesz?

U mnie na wizycie dobrze, cykl owulacyjny, endo piękne, więc pozostało czekać na efekty :)

Dobranoc laski :)
Jugus ja leze w szpitalu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry