• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo hihi obejrzymy mam nadzieję , ze jak będę miała w następnym cyklu wsiąść ten zastrzyk to będzie bezbolesny [emoji4]

Kruczyca ty jak chcesz to tylko betke zrób i tyle , co ma być to i tak będzie a nie potrzebny twój stres teraz bo jest wszystko w porządku !
Ładnie czekamy do wizyty kochana [emoji8]
A który ci tc wychodzi z om?

reklama
Kruczyca no to akurat za dwa tygodnie będzie 7tc i ładnie wszystko będzie [emoji4]
Ja też miałam z Lena pierwsze usg w 7tc2dni i wszystko było ładnie widać więc u ciebie też tak będzie [emoji4]
A jak tak ci zależy to jakiś lepszy gabinet z usg i obejrzeć co tam słychać [emoji4]

kruczyca: też niedawno robiłam pizzę :) A co do progesteronu to ja jestem zdania, że warto oznaczyć, bo jednak można go łatwo suplementować i warto wiedzieć wcześniej czy jest niski czy nie. Nie czekać do plamień. Wiadomo, że niektórych rzeczy się i tak nie przeskoczy, ale czasem lepiej wiedziec. Zwłaszcza, że to tez trochę uspokaja :) A łykasz lutkę albo dupka?

Ale po co się tak nakrecac a potem nie potrzebnie zamatwiać .. Beta jest ładna wiec jest ok [emoji4]

Ja swoja pizzę to lubię ale wole jednak te gotowe ciasto niż samemu robić [emoji12]

Jugo nie nic nie biorę. No właśnie dlatego zrobię sobie jak będzie za niski to podjadę po tabletki a jak ok to ok :) dobra koniec tematu już.
Pizza się robi już. Jugo a jak u Ciebie?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale po co się tak nakrecac a potem nie potrzebnie zamatwiać .. Beta jest ładna wiec jest ok [emoji4]

Ja swoja pizzę to lubię ale wole jednak te gotowe ciasto niż samemu robić [emoji12]

Bum nakrecam się bo się po ludzku martwię poronilam nagle w 39dc dziś jest 35.. Wiem że teraz jest lepiej bo nic nie boli itp. Ale się po prostu boję...

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

xbum: ja zwykle robię sama ciasto, jakoś mi najlepiej podchodzi. Można je nawet mrozić, więc można zrobić więcej. Chociaż ja wolę mniejsze porcje wyrabiać.

kruczyca: u mnie nie ma pizzy na obiad :P U mnie dzisiaj ryż ze śmietaną i owocami.

To naturalne, że jak się już straciło dzieciątko to się chce za kolejnym razem zrobić coś więcej. Są ludzie co na pierwsze usg idą dopiero w 7-9 tygodniu, a są tacy co chodzą co tydzień od terminu miesiączki. To indywidualna sprawa i każdy inaczej znosi takie rzeczy. Poza tym kobieta w ciąży nie może się stresować, więc jak czuje, że chce iść na kolejne usg czy zrobić jakieś badanie to niech zrobi, skoro ją to uspokoi :) Takie moje zdanie :)

Kruczyca ja cię rozumiem , też poroniłam ale zamartwianie się szkodzi maluszkowi ...
Trzeba teraz być dobrej myśli , że jest wszystko przecież dobrze a kropek będzie rósł w siłę [emoji6]
Może ten gin miał jakiś daremny apart z usg , ale tak jak czytałam to pęcherzyk pojawia się od 1000 bety , więc może owu się przesunęła [emoji6]

reklama
Ja nikomu nie zabraniam przecież robić sobie jakiś badań , jak chce to niech robi [emoji6]
Pisalam jakieś lepsze usg gdzieś poszukać i iść za tydzień i sprawdzić , a nawet choćby na IP jechać , usg zrobią [emoji4]

A moze tak jak Olci , pomylił torbiel z ciąża ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry