reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone strony gdzie idzie tanio a solidnie kupić namiot plażowy taki większy [emoji4]
Na allegro mam upatrzone ale jeszcze poluje na cos innego [emoji6]

Jugo oby się udało w końcu ! [emoji8]

reklama
xbum: ponoć w każdym cyklu jest około 20% szans na ciąże, więc akurat bym się załapała na to maksimum co się powinno udać, bo to 5 cykl...czyli wyczerpię statystyczne 100% :) Co do namiotu plażowego to widziałam fajne w Decathlonie.

My zaliczylismy rodzinną drzemeczke i naszla mnie ochota na rosolek , więc się robi [emoji16]

Jugo będę musiała popatrzeć jakie są w tym decatlonie, choć te z allegro też nie takie złe a potrzebuje dwa [emoji6]
No to ja mocno trzymie kciuki , żeby to był ten cykl !
Choć u mnie to też 5 cykl starań jest [emoji13]

Dzień lenia coś dziś jest , nawet dziewczyny nie piszą [emoji4]

Hej

Ale gorąco a tu jeszcze daleko do upałów , puchną wam nagi w gorące dni ?

Nessi- takie odważne wakacje ale też bardzo ciekawe :) co do wakacji to ja jeszcze nie wiem pojechała bym nad morze ale narazie mi urlop odwołali , ale jak będę mieć to wybieramy się do mojej siostry mieszka nad jeziorami niedaleko morza .

Bum- no mój też narzeka na swędzenie oczu , on na trawy jest uczulony , Brenna jeździłam tam w dzieciństwie na ferie :-), sprawdź w lidlu bo były te namioty

Karola - ja tez sprzątam z muzyką , oj tam trochę potańczyć możesz na weselu :)

Jugo - 32dc trzymam &&&& za betę i oby @ nie przyszła , to mój 6 cykl bo mam je krótkie wiec ile mam szans ? Ja tez ledwo żywa wróciłam z pracy i leżę

Miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati bardzo gorąco jest , my się chlodzimy w domu , dobrze ze z mała zaliczylismy rano spacerek , więc nie musimy wychodzić [emoji6]
Nogi czasem tak , czasem nie hihi , mocz w zimnej wodzie powinno pomóc [emoji4]

Zazdroszcze tych krotkich cykli ja mam dzis 30dc i gdzie tam koniec ...

Hejka Słoneczka.

Fajnie że i mnie pamiętacie, bardzo Wam za to dziękuję.

Bum widziałam na fejsie że pytałaś co u mnie. No więc nic nowego...czekam na okres i zaczynam 14 cykl starań...

Jugo oby nie przyszła! Trzymam kciuki.

Wybaczcie że nie odpisze każdej ale jestem w temacie kompletnie.

Pozdrawiam was wszystkie i uciekam w krzaki dalej...

Tynka wracaj , teskno za Tobą
! [emoji8]

Jakaś wizta Wam się gdzies u jakiegoś lekarza szykuje ? [emoji4]

Kruczyca a ty co się tak chowasz dzis? [emoji6]

reklama
Bum muszę na dniach umówić męża na badania nasienia a w środę zrobię mu hormony kontrolne. Z wynikami do mojego ginekologa idziemy. Jak będzie poprawa na którą liczę to przygotowania do inseminacji czyli hsg, posiewy i stymulacja cyklu.
Jeśli będzie lipa znowu to czeka nas klinika leczenia niepłodności i in vitro bo jeśli po takiej ilości witamin jest źle to tak już będzie.

Jak się psychicznie ogarnę i zacznie się w końcu coś u nas dziać w kierunku ciąży to wrócę bo mi tęskno za wami tak samo ale narazie jestem w kiepskiej kondycji psychicznej przez to stanie w miejscu...

Do góry