reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka na pewno będzie lepiej , na pewno leki pomogły ! [emoji8]
Daj znać jak będziesz miała wyniki i pamiętaj , że jesteśmy z Tobą ! [emoji4]

Anula za tobą tez tęskno ....

Reszta dziewczyn meldujcie się [emoji6]

Paraplu, Miciurka a wy to już całkiem chyba nas nie odwiedzacie...

reklama
xbum: teraz duży wybór namiotów, bo się bardzo popularne zrobiły, więc myślę, że na pewno coś wybierzesz :) No to jak 5 cykl i u ciebie to musi się udać :D Czary mary :D

nati: skoro masz krótkie cykle to u ciebie więcej szans jest, więc stawiam, że to ten 6 właśnie :D Ewentualnie maksymalnie 7 :D Ale bardziej skłaniam się ku 6 ;)

tynka: cześć kochana :) Cieszę się, że wpadłaś tutaj :)

My po spacerku. Ciasto drożdżowe się piecze...żyć nie umierać :D

Tynka kciuki wzajemnie [emoji8]

Jugo no duży, duży ale ceny też mają fajne , patrzalam tak i jednak zamowie z allegro, bo potrzebujemy dwa jeden do psa mały zeby tez cien też miał wiec 115 zł z wysylka będzie i samorozkladany , taki :
1466275265038.jpg

Ciasto mówisz i to drozdzowe czuje już ten zapach [emoji4]

Załączniki

• 1466275265038.jpg
    1466275265038.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 152
xbum: pięknie pachnie :) Dodałam do ciasta rodzynki i skórkę pomarańczową. A namiot fajny i taaaak samorozkładany jest super, bo raz dwa trzy i już :) Pieseł i wy będziecie zadowoleni.

Jugo ooo ja smaka robisz , aż slinka cieknie! [emoji39]
No dokładnie bo mamy cos podobnego ale kurcze rozklada sie jak normalny namiot a mój P to nerwy będzie miał jak dzień w dzień rozkładać go będzie musiał [emoji16] a tak to 3 minuty i gotowe [emoji13]

W końcu u mnie ochłodzenie , mała buszuje a ja bym z chęcią poszła spać już [emoji3]

W ogóle evee miała wrócić 9 czerwca chyba i jakos się nie odzywa ...

Dziewczyny zmieniała trochę nazwę wątku , może przyciągnie jakieś inne starające się , może zostać ? [emoji1]

reklama
Do góry