reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry , ja tak na szybciorka [emoji4]

Oleczka daj znać jak po wizycie!

My wstalismy zaraz śniadanko a pogoda niech się szybko robi [emoji6]

OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170][emoji777]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]

reklama
Hej

Xbumx bebyboom uzależnienie hehww ok dam znać :D

Nati wiesz co teraz te domy wszystkie ładne ale rozmieszczenie w nich to masakra :/ duże hole a małe i mało pokoi :)) ją akurat Szukalam takiego żeby góra była użytkowa no i hole mamy małe a więcej pomieszczeń bo na dole 3pokoje duża kuchnia i salon duży takze w sam raz :D

Agnesis OOo i tu masz rację :D rodzice trzymajja dzieci pod kloszem ją jak z Zuzia Idę na plac to nie ma dzieci a w mieście jak byłyśmy to na każdym placu pełno dzieci także masz rację to jest ten minus na wsi :/

Dobra zbieram się dam znać po wizycie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie od kiedy się staramy to takimi plamieniami zaczyna mi się @.
Może w kolejnym cyklu spróbujemy luteiny albo dupka. Bo przez to cykl mi się skraca.

oleczka- zgadzam się po co oni planują takie wielkie hole , ja wole większe pokoje już przeglądlam chyba z milion projektów :-)

bum - dzień dobry pogody zycze

patuniax-to może zielona herbatka

agnesis-oki ale ja tam trzymam &&& i nie przyjdzie @

dziewczyny ja brak objawów trochę mnie to martwi ,bo w jednej i drugiej ciąży miałam objawy od samego początku , co prawda teraz dopiero 33dc zrobiłam wczoraj test i są grube krech ,ale jakoś tak dziwnie w przyszłym tygodniu pójdę na betę , bo zwariuje

U mnie wszystko po staremu. @ jeszcze nie przyszła. Co do domu my mamy własne mieszkanie 3 pokoje. Zrobione tak jak chcieliśmy. I jesteśmy strasznie szczęśliwi. Ale też marzy mi się domek z ogrodem ;) może kiedyś.

Agnesis może następny cykl.
Nati a kiedy idziesz do ginekologa??
Bum urlop pełna para;) zazdroszczę Ci.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis- czyli dziś już 1dc masz , to powodzenia w tym cyklu

Patuniax- nie wytrzymałam poszłam na betę popołudniu wyniki

Zuzkon- ja wizytę mam dopiero 11.08 , teraz czekam na betę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry