• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

żarty jakieś normalnie ....:/ skoro oni się pomylili to ja bym domagała się wykonania badania za darmo . Miałam podobną sytuację w czerwcu i nie dałam za wygraną.
wiesz co no oczywiście powiem im co myślę poraz drugi ... kurcze żebym sama nie zadzwoniła to mieliby w d ... wpisali z automatu 0,1 i tyle ... no szlak mnie trafił ... nie spotkałam się jeszcze z czymś takim ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula ale bym zjebala !

Ja na razie sie wyplakalam , wzielam goraca kapiel i nie wiem co dalej chce ...
Szyjka wysoko, zamknieta wydaje mi sie ze lekko twardawa i sluzu rozciągliwego w ciul , czemu ja musze miec ten cykl taki popieprzony [emoji26]

Castangus tez niby skraca ?
Ja bralam go na obnizenie prl ale może warto spróbować od tego cyklu co będzie...

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Mojego wyniku dziś nie będzie - kuzwa ... wynik jak to Pansia powiedziała na granicy błędu trzeba powtórzyc ! Wyobraźcie sobie moja minę kiedy to ujrzałam wynik 0,1 ...ton głosu mialam nie ciekawy dzwoniąc do laboratorium ...juz oczywiście skasowany z systemu ... czas,kasa i nerwy w plecy .... ja rozumiem ze w laboratorium pracują tylko ludzie i maja prawo się mylić ale dlaczego na mojej osobie [emoji52]

No żarty jakieś?! [emoji34][emoji34][emoji34]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Tęczowa a tobie się jakoś wytlumaczyli z tego ?

Bum biedna .... clo zdziała cuda zobaczysz .....

Evee no pierwszy raz się spotkalam :|

Anula zjeb ich i badania ma być za darmo.
Mnie się próbowali tłumaczyć, ale końcowo dowiedziałam się, że źle przechowywali próbkę, a mi wciskali co innego. Badanie kosztowało 200 zł i było mi potrzebne na wizytę do lekarza. Nie otrzymałam go na czas i musiałam jeszcze raz dawać się kłuć, więc wywalczyłam kartę na badania za 100 zł i zniżkę na wszystkie badania 10%...ot ciule mają nauczkę żeby ze mną nie zadzierać :D
Bum wiem, że jesteś przygnębiona, ale nie poddawaj się ;)

Anula zjeb ich i badania ma być za darmo.
Mnie się próbowali tłumaczyć, ale końcowo dowiedziałam się, że źle przechowywali próbkę, a mi wciskali co innego. Badanie kosztowało 200 zł i było mi potrzebne na wizytę do lekarza. Nie otrzymałam go na czas i musiałam jeszcze raz dawać się kłuć, więc wywalczyłam kartę na badania za 100 zł i zniżkę na wszystkie badania 10%...ot ciule mają nauczkę żeby ze mną nie zadzierać :D
Bum wiem, że jesteś przygnębiona, ale nie poddawaj się ;)
Prawidłowo! Też bym zrobiła aferę! [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Jugo a u Ciebie jak sytuacja ? podglądasz czasem? [emoji4]

tęczowa zaczne jeszcze ten cykl z CLO obejrzymy co po nim bedzie i jak sytuacja będzie wyglądać jak nic nie drgnie po nim to pasuje...

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Bum ja bym jeszcze zrobila bobo test. Ja tez robilam jakims gownem a na drugi dzien z bobo wyszly normalne 2 kreski. Sprobuj jeszcze raz kochana.
A mam pytanko odnosnie clo. Czy w trakcie brania i po mozna pic alkohol? Moze to glupie pytanie bo moze to nie ma zwiazku. Ale 27.08 jade na wesele i nie chce ryzykowac bo tylko 10 tabletek mam. Wiec na jeden cykl ☹️ . Milego weekendu.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol nie dajmy się zwariować wyluzuj się na weselisku i juz ...wiadomo że codziennie picie nie wskazane ale myślę że popijawka na weselichu nie zaszkodzi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry