reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dobra ja zmykam,ide sie umyc,,wskocze do wyrka

ten moj pewnie mnie wkurzy,bo znając zycie wroci w nocy i to pijany,,oj przegnie pałke....:no:

dobranocc

Iza oddam Ci wszystkie swoje ciuchy i oddam Ci swoje buty, a niektore kocham nad zycie, a Ty mi daj swoje dzieci. Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze, wiec pamietaj ,ze sa ludzie moze lepiej ubrani ale oprocz ciuchow nie maja nic wiecej i pewnie ich skreca, jak na Ciebie patrza z zazdrosci.
mama a Ty sie nie smiej ze mnie ze raz napisalam sama do siebie, to sie zdarza, jak czlowiek robi dziecko:-D. I mimo tego ze sie smiejesz potrzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
kahaka Ty juz wiecej nie chudnij, nie nie

Ostatnia edycja:
witajcie kochane...
nie mam dobrych wieści..
tepmka spadła z 37,05 na 36,95 i oczywiście pomyslałam,ze jeśli jeste w ciąży a zaczyna spadac temp.to zrobie test i wrazie jasnej kreski wezmę lutkę..
miałam tylko 1 test Clearblue który pokazuje + lub - no i mam -...
czekam na @ ,lutki nie biorę..urobilismy sie znowu i nic z tego..
16 miesiąc starań przed nami
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

Amalfi-kochana ja sie usmiecham a nie smieje-gdzież bym śmiała sie śmieć :))

mama a jak masz ulozona szyjke?
bardzo mi przykro tule
ale moze do jutra cos sie jeszcze zminie
to jest bardzo maly spadek
a takie sie zdarzaja
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja tez sie przyznam ze dzis rano nie wytrzymalam i zrobilam test i I
wiec u mnie tez nadzieji juz nie ma
chocoaz ja termin @ mam na poniedz - wtorek
u mnie bedzie 14mies. staran

amalfi a te 20 kg dodatkowe ode mnie też zabierzesz
p.gif
Tak serio to wczoraj, gdzieś czytałam, że co 6 kobieta wolałaby stracić zwrok niż być otyła, to jest dla mnie niepojęte
shocked2.gif
Amalfi mam nadzieję, że zostaniesz szybko mamusią i będziesz zazdrościć innym co najwyżej lepszego samochodu
wink2.gif

mama kurde z tymi tempkami, dlatego nie mierzę, za duże rozczarowanie potem jednak, tulę bardzo...

Dowiedziałam się, że mój brat jednak zmienił zdanie i się starają!! Pojawiła się zatem szansa na kuzynostwo dla moich w prostej linii
biggrin.gif
Kto wie, może podjęli tą decyzję po pobycie u nas w zeszłym roku, wybawili nam dzieciaki za wsze czasy
happy8se.gif

mari ja tez lubie wakacje i gdzies jechac, ale teraz z kasa krucho, bo z praca coraz gorzej i moj stary pracy nie ma:-(
mama to malutki spadek jeszcze, ale ty pewnie wiesz, ze juz pozamiatane, co??
Beatka hmm moze tez jeszcze czas czasem testy nie wychodza tak wczesnie
Iza z kilogramami to ja sama se nie radze, wezme tylko dzieci;-). A jak chodzi o wzrok, to wcale stracic go nie chce, chociaz taka diagnoza i gdzies w przyszlosci...

Ostatnia edycja:
Cześć
mama, Beatka, przykro mi, ale nie podawajcie się jeszcze! mama, mnie w cyklu ciążowym spadła temp. w 12 dniu f.l z 37,08 na 36,77. To dopiero jest spadek! A potem znowu skoczyła:tak: więc główka do góry.

My niedługo lecimy do miasta poszukać tego prezentu dla mamy i chcemy na mieście zjeść obiad-sushi :-) dawno nie jadłam, a uwielbiam.
Miłego dnia!

reklama
mari a u Was jak tam z praca, mozna jeszcze cos znalezc??? Bo w tym miescie gdzie ja mieszkam jest masakra, w innych miastach jeszcze sie udaje cos znalezc, ale tu padlo kilka duzych fabryk i Ci ludzie musieli sie gdzies podziac.
kahaka czesc! Wklej potem co kupilyscie lub zamierzacie kupic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry