reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Witam.. u nas dzis piekna pogoda sloneczko i zero chmurek!!!

Zjola z jednej strony rozumiem Twojego M bo tez nie mialabym chyba sily psychicznej wychowywac takiego dziecka... ale wiemy tyle na ile nas sprawdzono wiec nie wiem co by bylo jak by sie tak zdazylo. A z drugiej strony nie mozn zakladac ze am urodzi sie takie dziecko.

reklama
Jeera,właściciel hotelu to znajomy teścia:))) No i gdzie on taką drugą znajdzie?:))) Z oryginalnym hiszpańskim a nie sztucznym,szkolnym:)))))hehe

Carola hahahaha no tośmy się dogadały:))
no tak-TLC i porodówka :) ja zawsze mam łży w oczach jak juz się Niunia urodzi-zawsze!!

Zjola- i bardzo dobrze ,że do nas wleciałaś ;)
no a co do męża to musicie pogadać powaznie ..
wiesz-"szansę" na chore dziecko ma tak naprawdę każda z nas-tu wiek nie ma juz takiego znaczenia-żyjemy w XXI wieku-królestwie chemii i konserwantów...oddychamy tym czym oddychamy,życie jest na maxa stresujące-wszystko to przekłada się na nasz organizm....
ja też mam obawy-33 lata mi lecą ,mąż zaraz 40 skończy(w kwietniu) tez mam mysli czy jeszcze się starac czy juz odpuścić.....
tulę bo nie jest to łatwa rozmowa..

Carola- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za pracę !!!

Jeera,właściciel hotelu to znajomy teścia:))) No i gdzie on taką drugą znajdzie?:))) Z oryginalnym hiszpańskim a nie sztucznym,szkolnym:)))))hehe

Jak juz bedziesz wiedziala czy dostaniesz prace to ja kilka autografow chce :) Dla malza :) Chociaz on by byl mega zachwycony gdyby dostal autograf Klitschko :)

Dzień dobry :-) Ja dzis w jakims dobrym humorze... hm, dziwne... Pomimo, ze pogoda ble, resztki śniegu, pochmurno... Może dlatego, że w tym cyklu staranka były i są nadal :-D Nie wiem, czy będzie z tego Nasz Groszek, ale miło spędzaliśmy czas :p Kobietki, ja na razie u Was tak z doskoku, bo czytam wcześniejsze strony i trochę miesza mi sie teraźniejszość z czerwcem na przykład :confused: Bo teraz jestem na 430 stronie :)
Jestem pod wrażeniem robótek ręcznych Almafi, Kahakaki, Bree. Też bym tak chciała, ale dwie lewe rece i za grosz cierpliwości :)
Carolineee - super! przystojni piłkarze ;)
Mama - a Ty nie pracujesz teraz? Hm... coś mi sie miesza chyba... Nie wiesz co robić "mówisz"?? No tak, na ogród wyjść nie można co by wkopać jakąś roślinkę :) Podziwiam Cię za te Twoje "roboty" różne :)
Od poniedziałku zaczynam pracę!!! W końcu finansowo ruszy i może zdecydujemy sie na IUI :)
Miłego dnia Wszystkim Weterankom :)

Marcysia- no tak,jak nadrabiasz wątek to Ci się myli:))
ja pracuje jako kosmetyczka ,ale na 1/2 etatu- czyli poniedziałek,wtorek i środa....czasem sobota jak druga kosmetyczka nie może.
gratki pracy i fajnie ,że starania sa milusie -tak trzymac ;)

Jerra powitać ;)

Cześć
Carol, fajnie z tą pracą! Oby się udało.
marcysia, a Ty gdzie będziesz pracować?
zjola, też wczoraj oglądałam o tych bliźniaczkach. Ale wiesz, one są chore, bo ich matka złapała jakąś bakterię w ciąży, a to się może zdarzyc każdemu - czy ma 18 czy 40 lat....

U nas okropna pogoda, a ja muszę iść do miasta, bo moja świnia nie ma już co jeść.

reklama
Carol to ja &&& za prace.
Marcysia za twoja pracde tez &&& bo najgorzej zaczac, ja tez niedawno zaczelam a to juz pol roku minelo.
U nas pogoda piekna a ja mam totalnego lenia... mialam ogarnac w domku i nie mam sily.. checi.. nie mam co jesc ale do sklepu mi sie nie chce isc... :-):-) Mialam jechac do miasta po prezenty M wczoraj sprzedal swoj samochod i pojechal do pracy moim a tramwajem mi sie nie chce, bo nie lubie wracac obladowana zakupami do domu :(
Ale ja leniwa jestem...

Do góry