Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bo miałam nic nie kupować)) Taka jest wersja oficjalna)))
Wika,śliczna ta sukienka
Dorotka,hej
Te sukienki to jest nic!!!! W Markafoni.pl mają pierścionki ze stali nierdzewnej z 355zł na 59zł,z 670zł na 99zł itp,jeden wygląda jak z diamentem,piękny,boski,obłędny...od razu kupiłam oczywiście!!!!!!!!!!!
Caroline - ładny ten pierścionek)
a co do sukienki tto taka mi się już od jakiegoś czasu podobała,a le nie wiem czy nie jest dla mnie zbyt odważna, tzn,. czy będę się w niej dobrze czuła...
wikulka, kahaka napewno jest jeszcze więcej, wstawiony jest pod spodem jeszcze jeden link,pod tym starym, bo mam dwa konta, i to drugie też powinno działać, u mnie działa, wszystko pokazuje, i są dwa linki pod spodem jeden ze starym kontem które już jest nieaktywne i drugi z nowym kontem i nowymi wykresami
esmeralda - jak klikam na pierwszy link to mi wyskakuje twoje konto, gdzie ostatni widoczny cykl jest z października, a jak klikam na drugi link to wyskakuje mi strona z moim kontem...
sprawdź czy na pewno udostępniłaś cykle jaki jest twój aktualny login na 28dni.pl