reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama przestan,,co ty mowisz.....spokojnie..bez nerwow,,wiem ze łatwo mi mówic,,adzie dobrze...kochana teraz leki,potem znow działania-bedzie dobrze, głowa do góry ...dziubasku:)

Mama a nie myślałaś żeby jak ja uśpić jajniki na kilka miesięcy?
Mi ginek powiedział, że 6 miesięcy na antykach i wtedy jajniki powinny wykonywać 200% normy...

mama - nie łam się! może ten cykl jest taki pechowy i tyle! Mi w lutym stuknęło 3 lata starń i nie mam ani jednego bobasa... u mnie w tym cyklu patrząc na tempkę można by stwierdzić, że owulki nie było, a jest inaczej. Dlatego ja uważam, że tylko lekarz może stwierdzić takie rzeczy!
Nie poddawaj się! Weźmiesz leki w tym cyklu i w następnym cyklu będzie wszystko dobrze!!!

dziękuje kochane moje babeczki...ja siedzę i ryczę z niemocy......

Carolaaaa ja już miałam takie kuracje antykami-z takiej kuracji mam Zuzę ...ale niestety przy staraniach o Domisia już nie poskutkowało....
teraz już 2 razy tak miałam i nic-ani jednego pęcholka nie było..

na mnie już chyba nic nie podziała..

Mama witaj :-) kurcze aż dziwne, że masz tak piękny wykres, skok, objawy a pęcherzyk nie pękł??? Ale przez ostatni rok widziałam już takie rzeczy, że uwierzę we wszystko. Bardzo mi przykro, staram się zrozumiec Twoje rozczarownie i smutek. Trzymaj się i jesli masz siłę to nie poddawaj.

Mama - kochana tak mi przykro, że aż mi wstyd pisać, co u mnie na wizycie. Mam nadzieję, że leki pomogą. Trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

U mnie po wizycie wszystko ok. Wszystko po zabiegu jest w porządku, owu była i możemy spodziewać się przy dobrych wiatrach dwóch kreseczek za 8 dni. Gdyby tak było, to ciupasem tydzień po spodziewanej @ mam walić do ginka. Jeżeli będzie nietrafiony, to gin daje nam 3 miesiące na naturalne starania a potem proponuje inseminację. Cały czas zachwyca się moją rezerwą jajnikową i regularnym jajeczkowaniem w wieku prawie 42 lat!

Mama jeszcze raz przytulam. Nie umiem się cieszyć, kiedy ty cierpisz :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry