reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola kochana ,ja też tęskniłam ,ale co miałam Wam tu smęcić...sobie w poduszkę płakałam i w Bono..bo on wciąż przy mnie..

mam nadzieję,że ten cykl bedzie Twój kochana i prawko na motor zrobisz innym razem;)

reklama
wzajemnie Carolaaaa-tak się z Wami zżyłam,że szok...ale też i wypłakać się musiałam..

mam nadzieję,że budząca się wiosna wleje w moje-nasze-serca wiecej optymizmu..bo złych wieści mam dość!!

Carolaaa u mnie w rodzinie tyle smutku ,że jeszcze o tym nie myślę...
mój tata ma 12 kwietnia kolejną operację -ma raka moczowodów...a ponieważ ma też cukrzycę to Mu się nie goi jak powinno..do tego serce i zęby Mu lecą ...

dziś rano moja bratowa-w moim wieku(33lat) ma usuwaną macicę;(( ma tyle mięśniaków i torbieli ,że niestety...........
dobrze,że maja już synka bo tak to ...;(

u mnie wiesz jak...więc generalnie alkohol wieczorem piję ,żeby łatwiej było zasnąć i nie myśleć...

Współczuję:(
U nas też nie wesoło dlatego staram się myśleć o czymś przyjemnym.
Też ostatnio winko sączyłam wieczorami ale teraz przez choróbsko nie mogę bo leki biorę:(
A spanie...co to spanie? Śpię strasznie nie spokojnie jak już zasnę:(

NO WIESZ U MNIE Z PRZYJEMNYCH RZECZY to Tom 19 kwietnia kończy 40 lat ;))
Domi w lipcu 5 lat:))
ja w lipcu 33.......
Zuza w sierpniu 7 lat:))

rosną na pociechę..

no i z miłych to wyjazd w góry jeszcze..
od 28 kwietnia do 2 maja ..mam nadzieję się wyluzować jak nie wiem co......

przytulam Cię skoro też masz pod górkę....ehhh życie..życie..

Palemko.. pierwsze ruchy to chyba dawno poczulam.. tylko nie wiedziałam ,że to to! ale teraz wiem ze to na pewno to :) Zosienka szaleje! od 4 tygodni gdzies takie lekkie, ale pewna jestem od jakichs 2 tygodni.

Mamita no :) super, ze jestes, watek jest od narzekania cieszenia pomagania!! pamietaj!
tak tak dziewczynkowy suwaczek bo na genetycznych sie okazalo ze jednak nasz dominik nie ma jajeczek :P tylko wargi sromowe hihi ;D

Mama super, że jesteś. Każdy ma prawo do łez, smutku i rozpaczy... Dobrze, że jesteś i walczysz dalej.
Bardzo mi przykro z powodu taty i bratowej :-(
A powiedz mi, gdzie pracujesz :), jak pisałam jeszcze rok temu to siedziałaś w domu, ale wydaje mi się, że praca jest dobrym sposobem na "nie myślenie" ciągłe ...

reklama
Błonka-witaj...oki-będę pamiętać...

no to kochana gratki córy i teraz zmień na dziewczynkowy:))
pogłaskać Zosię :))

Nikusia- witaj...
pracuję od 9 m-cy w salonie kosmetycznym ;) czyli w swoim wyuczonym i ukochanym zawodzie ;)

no smutno u mnie ostatnio....a jeszcze 17 marca była 8rocznica śmierci mojego ukochanego dziadka i juz o 9.00 bylśmy z tulipanami na grobie..
dziadzio uwielbiał tulipany....................

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry