Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Balbinka - a do jakiego lekarza we Wrocławiu chodzisz??
Balbinka - my tez czulismy sie zle w Inviccie, dlatego zrezygnowalismy po dwoch czy trzech wizytach. Teraz zarejestrowalismy sie do Gamety w Gdyni i w przyszlym tygodniu idziemy (czekalismy 2,5 miesiaca na wizyte!!!). Podobno tam jest sympatycznie i skutecznie. Zobaczymy...
W Inviccie nienawidzilam tego, ze obok par siedzialo pelno kobiet z brzuchami, bo byly obok siebie gabinety kliniki nieplodnosci i ginekologiczne. Chory pomysl!
poza tym te naciskania i te telefony... Poza tym przyszłam tam przygotowana. I jak mi lekarz zaczął mówić o PGD, to zapytałam wprost - ilu parom się udało przy tej procedurze. W końcu mi nie odpowiedział i nawet śmiał się jak mu powiedziałam, że czytałam kiepskie opinie na temat tej metody. Odparł jednym słowem - konkurencja!!!
Skoro tak, dlaczego nie był w stanie odpowiedzieć mi na proste pytanie, ile takich zabiegów zakończyło się powodzeniem w jego klinice 

tylko pempowina sie owinela i martwie sie teraz caly czas jak jej nie czuje.. ale do 30 tc podobno jeszcze nie jest w stanie sobie zrobic krzywdy.. a potem jak sie nie odwinie to cesarka...
miło Cię widzieć ,y słyszeć
:-)