reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
U nas jest otwarcie w sobotę i mają darmowe konsultacje i kupon - 50% na badania dla mnie i męża. Nie wiem czy badania będę robić, zobaczymy ich podejście :)

Hej dziewczynki,
nadrobiłam tylko 2 ostatnie strony :sorry: wybaczcie
wikulka, jak w pracy, podoba Ci się? Do wstawania rannego się przyzwyczaisz. Mój mąż to bez budzika wstaje o tej samej godzinie :tak:
mama, Agatka ostatniej nocy dobrze, za to w dzień nie spała prawie wcale, może w sumie ze 3 godziny :szok: teraz przed chwilą ją uśpiłam, ale juz słyszę jak prycha i sapie, więc pewnie koniec spania :-p
A to moja gwiazda
39u0H90NSzF7YUrOhB.jpg

z pracy jestem zadowolona, roboty jest dużo, co chwila ktoś coś chce, albo papierkami trzeba się zająć. Dziewczyny fajne, otwarte, uśmiechnięte:)
Z pacjentami różnie bywa, dzisiaj pani na mnie nakrzyczała, bo nie ma wolnych miejsc do logopedy, terminy są odległe i to oczywiście moja wina - a ja na to żadnego wpływu nie mam... Dlatego dziewczyny jak będziecie w przychodni, ktoś was nie bedzie chciał gdzieś umówić, to pamiętajcie, że osoby w recepcji nie mają na to wpływu:)

mama - myślę o was:) ale w pracy nie bardzo mam czas, żeby zajrzeć, a w domu, jak wrócę jestem padnięta...

kahaka - oj ja to nigdy o 5 nie będę wstawała bez budzika! Na szczęście jutro mam na 12:40:)

Carola - korzystaj z wizyty jak jest za darmo, nic na tym nie tracisz:) najwyżej trochę czasu:)

Kahaka piękna ta Twoja gwiazda...a może w nocy się zrekompensuje i prześpi :-) chociaż chyba za malutka na całonocny sen jest jeszcze??? Kurcze już zdąrzyłam zapomniec jak to jest...
Wikulaa ja też w branży medycznej pracuję- także wiem o czym mowa. Czasem całą epikryzę rodzice opowiedzą a ja muszę wysłuchac zanim dam do zrozumienia że lekarzem nie jestem...ehhh uroki :baffled: pracy z pacjentami ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry