reklama

Staraczki Weteranki...

KAHAKA nie pogratulowalm Ci malenstwa, szybko zlecialo, co? Pewnie Ty masz inne odczucia heheh
BLONKA Ty juz 20 tydz, tez leci, zapyla wrecz ;-)
WIKULAA widze,ze na kazdym wątku okna sie myje, cale szczescie ze w Irlandii okien nie da sie otworzyc, wiec ja nie musze ich myc :-D
NIKUSIA prl niby w normie masz, ale lepiej jest jak prl jest w dolnej granicy, jak bedziesz musiala zbijac ją, to juz Ci wspolczuje:sorry2:
KWIATEK czesc , co tam u Ciebie?? Jak wyniki nasienia, powtorzyliscie?
NAGAPALMA piszesz tu jeszcze? Jak tak to pozdro
Cala reszte pozdrawiam:-), jako ze nie czytam Was, nie wiem co sie dzieje u Was, ale przelecialam dwie strony teraz i cos tam sobie przypomnialam. Jakby co, to "pociesze" Was, ja nadal bezpłodna;-), wiec wszystko w normie

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi...dzięki...wydaje mi się, że jest za wysoka jak na osobę starającą się...na razie sama sobie zaaplikowałam Castagnusa, wizytę u noweg lekarza mam na 23 kwietnia, zobaczymy co powie.
Witam się niedzielnie:-)

Blonka nie chce mi sie pisac, jestem tylko na utalentowanych, jakby ktos mnie szukal;-), co nie znaczy ze utalentowana jestem hihi;-)
Nikusia no najlepiej skontaktowac sie z lekarzem, my mozemy tylko glowic sie na forum i podpowiadac, ale medycyny nie konczylysmy

amalfi - jak już to niepłodna i to chwilowo!!! gdzie bylaś jak Cię nie było???

My wczoraj pobalowaliśmy, najpierw kręgle, potem tańce:) oj czuję, że po południu będę musiała sobie drzemkę sobie uciąć:)
dalej mam piękne słoneczko, cieplutko: och niech tak zostanie!!!
jejciu musze dzisiaj obiad zrobić, jak mi się nie chce!

reklama
To ja witam się poniedziałkowo :-)
Ja wczoraj zrobiłam pyszne kotlety z piersi kurczaka ale zamiast tradycyjnej panierki zrobiłam z zarodkami pszennymi, płatkami kukurydzianymi i otrębami :)...wyszły nieziemsko dobre...polecam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry