reklama

Staraczki Weteranki...

a już nie będę dzwonić, pojedziemy akurat z mężem do sklepu a wcześniej jeszcze umyję te okna, bo patrzeć na nie nie mogę...
u mni epiękne słoneczko od rana, cieplutko, ładnie:)

reklama
witam sie przed południowo :P
piekne sloneczko, cieplej niz wczoraj... chyba ponad 20 'C!!!
popoludniem pojade do mamki , pojdziemy na zakupy, moze kurtkę kupię wreszcie... :)

Jestem i ja....
:-)Kora dzięki ....Kurcze coś zakręcona jestem :-) już podaję Prolaktyna 389,70mIU/I norma 102, – 496 ale nie było podane dla jakiej fazy cyklu.Niby mieszczę się ale wydaje mi się, że jak na osobę starającą się mogłaby byc lekko niższa??? ale nie znam się tak
U mnie słonko, pranie na dworze się suszy kolejne okna umyte, świat widac już :tak:
Co do relacji w rodzinie to czasem tak bywa, tylko dlaczego my musimy podpasowywac się jakiejś rodzinie??? jednej albo drugiej? Ja uważam, że trzeba robic tak, żeby nam było dobrze, skoro jesteście razem, to znaczy że jest Wam dobrze :tak:
Spadam dalej sprzątac ...do miłego...
A gdzie podziewa się mama ??????

ale dzis pracowicie. U mnie tez...

Nikusia, prolaktyna jest w porzadku!

mama przeciez mowila, ze znika na troche, bo musi sie pozbierac.
mama - czekamy! tesknimy!

My juz porobilismy badania i w piatek na wizyte. Nie moge sie doczekac!

Kora dzięki:-) ale powiedz mi, czyli bez sensu łykam ten castagnus??? W sumie łykam go na PMS, bardzo dokuczają mi w 2 fazie cyklu piersi, są ogromne nabrzmiałe i bolesne :-( myślałam, że Castagnus pomoże...
Zreszą zobaczę bo ten cykl jest pierwszym kiedy go biorę.

Jestem i ja....
:-)Kora dzięki ....Kurcze coś zakręcona jestem :-) już podaję Prolaktyna 389,70mIU/I norma 102, – 496 ale nie było podane dla jakiej fazy cyklu.Niby mieszczę się ale wydaje mi się, że jak na osobę starającą się mogłaby byc lekko niższa??? ale nie znam się tak
U mnie słonko, pranie na dworze się suszy kolejne okna umyte, świat widac już :tak:
Co do relacji w rodzinie to czasem tak bywa, tylko dlaczego my musimy podpasowywac się jakiejś rodzinie??? jednej albo drugiej? Ja uważam, że trzeba robic tak, żeby nam było dobrze, skoro jesteście razem, to znaczy że jest Wam dobrze :tak:
Spadam dalej sprzątac ...do miłego...
A gdzie podziewa się mama ??????

ja mialam 312 w 8dc po @ a przed owu robilam ale u mnie norma była 600max chyba mysze poszukac to ci napisze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry