reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wiesz, my całość wystawiliśmy w zeszłym roku na 3tyg.
Dopiero teraz wystawiliśmy ponownie i działki. Może się rozrusza...

błonka dzięks. No miałam w tym cyklu owulkę dwa dni później i w zasadzie też jeden dzień później niż w poprzednm cyklu odstawiłam lutkę..hmm tylko że mi się już okres spóźnia 6 dni, dlatego pytam. Ale raczej nie ma takiej opcji żebym była w ciąży, no bo piersi mnie bolą i w brzuchu zarzyna jak na @.. Ahh nie wiem ale nie chcę się nakręcać no bo pewnie i tak się zawiodę... Tempka 28 dc-37,1 ..29 dc-37,0..30 dc-37,0..32 dc-36,9..34 dc-37,0..czyli coś tam wzrosła. Ale już tak miałam że spadała spadała i nagle wzrosła o jedną kreseczkę i tego samego dnia miałam już @..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esmeralda - może zrób test?!!!!!!!!!!

kora - przynajmniej do przyszłej soboty nie planuje testu!

koralikowa - przede mną pracowity weekend - zajęcia w sobotę i niedzielę od 9:00 do 15:30, a w sobotę wieczorem jeszcze na kręgle wychodzimy:)

Balbinka - a do jakiego lekarza we Wrocławiu chodzisz??

wikula to massz zalatany weekendzik,,ale wieczorem wyjscie wiec wyluzujesz sie...

ja nie wiem co mam robic,,mam jechac z mama na cmentarz,potem wlsoy jej robic.....siora dzwonila,ze mam do niej jechac pomoc jej okna myc,,no ale ja tez o nich myslalam(o moich oknach)....a zreszta ona chce grilla...ja tam sama nie chce jechac...tylko z moim,,a tu zaczyna sie problem:(

koralikowa - a dlaczego nie chcesz jechać do siostry sama?? A twój nie może jechać z tobą?? CO się dzieje??? też musze o oknach pomyśleć...ale to chyba za tydzień....

reklama
Koralikowa to ja dziękuję za taką nadzieję :| to właśnie ona nie dodaje mi sił,tylko mnie wykańcza, niezmiennie jak co miesiąc.. Wikula hmm nie wiem, najprościej by było zrobić tak jak mówisz, ale ja się boję że się strasznie zawiodę, a druga sprawa no to chyba bym czuła się jakoś inaczej jak bym zaciążyła?? A jest tak samo jak co miesiąc..hmmm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry