reklama

Staraczki Weteranki...

Oto moje wyniki
Badanie robione w II fazie cyklu chyba 22 dnia cyklu i coś koło 7 dnia po owulacji: Prolaktyna 389,70 mIU/I

Kurcze u mnie obrazka z rączką nie widac :(.... ale mio wszystko rozumiem jakie to musi byc cudowne uczucie

Co do okiem ja już dziś dwa umyłam:tak: mało tego zdąrzyłam nawet do ogrodu wejśc i pierwszy skalniak już odkopany :-)
Teraz spadam bo trzeba męża dorwac:-) chcicę mam :-p
miłego weekendu

Ostatnia edycja:
reklama
nikusia dzialaj...
wikusia bo jakos go nie trawią.moja mama i szwagier,a siostrze to wisi...i tak jestesmy razem ale ja do mojej rodziny jezdze sama,a do jego razem jezdzimy,bo zawsze mnie zapraszaja,,,wychodzi na to,ze moja rodzina to jakies dziwadła...hyh....wkurza mnie to...i dlatego mam mały kontakt z rodzina tzn bywajac u nich,bo naa tel mam jakos co rusz...

koralikowa - no to rozumiem,...czasami tak bywa...

wiecie, ja to głupia jestem! popierniczyło mi się wszystko! Dobrze, że sobie sprawdziłam, bo jutro wcale nie mam zajęc, mam je dopiero za tydzień...
a umowilismy się do babci na późny obiad po moich zajęciach i teraz będę siedziała w domu głodna... co za pusta głowa ze mnie!

esmeralda nie powiem nic nowego.. ja mialam objawy na okres... wszystkie, bol brzucha cyckow pryszcze a okazalo sie ze jestem w ciazy... idz na bete bo te testy to o D roztrzasc serio! ja robilam po terminie i byl praiwie niewidoczny a beta wysoka!

haha pierwsza! :-)
U nas jako tako, wczoraj dłuższy spacer zaliczyliśmy. Dziecko nie chce spać za bardzo, poprzedniej nocy nie spała już od 2 i do 7 wisiała na cycku. Ja dostałam gorączki, pewnie ze zmęczenia, bo wyglądam jak zombie.
Dzisiaj wybieramy się odwiedzić 3 prababcie.
Miłego dnia i weekendu.

dzien doberek
Ja juz wstalam,i jestem zła,bo kawy nie mam w domu ....grr

Miala byc dzisiaj wiosna i 18stopni,a u mnie pochmurno,zero słońca...o co kaman...buuu

kasiu wspolczuje nocki,,ale zycze dzisiaj milych odwiedzin u prababć:)
wikusia no niestety tak u mnie jest i to jest wieczny problem co weekend,co swieta jakies i wogole..ech....
to posiedzisz z nami na BB,,,zadzw do babci i przeloz na wczesniej:)

reklama
Balbinka - my tez czulismy sie zle w Inviccie, dlatego zrezygnowalismy po dwoch czy trzech wizytach. Teraz zarejestrowalismy sie do Gamety w Gdyni i w przyszlym tygodniu idziemy (czekalismy 2,5 miesiaca na wizyte!!!). Podobno tam jest sympatycznie i skutecznie. Zobaczymy...
W Inviccie nienawidzilam tego, ze obok par siedzialo pelno kobiet z brzuchami, bo byly obok siebie gabinety kliniki nieplodnosci i ginekologiczne. Chory pomysl!

Nikusia, wciaz nie podajesz norm. Przy wyniku 389,70 powinno byc napisane od ilu do ilu jest dobrze.

oj kahaka - to troche zonk. Sprobuj moze uzyc smoczka, zeby mala sie uspokoila, a nie tylko cycka. A moze goraczke masz od zapalenia piersi? Nie bola Cie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry