reklama

Staraczki Weteranki...

Mama w takich kwestiach to my zgodni raczej...z innymi gorzej:(

Esme &&& aby było ok...narzekaj, masz zielone światło:)

reklama
Carolaa nie ma tak ,że u każdej z nas ze wszystkim jest si z chłopami...

alez mnie naszło na tostyyyy..chyba zrobię bo przecież nie pozwolę ,żeby mi ozor uciekł :eek::-p

carola, mama dzięki ;) no to będę narzekać :D mama kurcze, to naprawdę muszę się obchodzić ze sobą jak z porcelnową lalką, poważnie..:O nie wiedziałam, że aż tak to jest...

Esme-stety ,niestety aż tak..
tak więc spokojnie sprawy załatwiaj ,nie lataj tylko spaceruj -bierz margines godziny lub dwóch na załatwianie spraw...

ale...będzie dobrze :) dasz radę:tak: 1/3 ciąży już za Tobą :)

hejka!
Witaj sie tylko szybciutko.
@ wciaz jest. Siknelam wczoraj, bo trzy dni mnie syski bolaly i brzuch tak dziwnie, @ byla skapa. Niestety negatyw :( Na co ja liczylam?!
Dzis juz brzuch prawie nie boli, gora tez.
Wydaje mi sie, ze slabo sobie radzi znow moja tarczyca, ale moze to tylko przez stres, ktory mam ostatnio w pracy. Codziennie takie jazdy, ze sie cala trzese, a serce wyskakuje mi w klatki. Okropienstwo, ech :(

Buziaki!
zjola, mama - trzymam kciuki za brak plamien!!! &&&&&&&
esme - tule

mama a co jak ja mam spraw na 3 godziny plus jeszcze moja powolność to z jakieś 6 godzin będę załatwiać.. :szok: przecież ja umrę z głodu :O to ja będę musiała się wybrać na miasto jak na wycieczkę- z plecakiem pełnym jedzenia..o dżizas...hehe ;)
oczywiście masz całkowitą rację, muszę sobie wziąć do serca te słowa.. Bo ja nie wiem co ja bym zrobiła gdyby się coś stało dzidziusiowi przez moją głupotę. Od dziś mam już nauczkę żeby być spokojniejszym człowiekiem, bo ja z natury to taka dzikuska jestem

reklama
Hej dziewczyny ;-)

Spory czas mnie nie było, ale musiałam złapać oddech :dry: Po ostatniej @ jakiś taki dół mnie ogarnął i nie chciałam Wam smęcić :sorry2:
Wszystkiego nie nadrobię, przejrzałam kilka stron.
Mama, dziękować że pytałaś o mnie :happy:

Ja w między czasie byłam w Rumunii w bardzo ładnej miejscowości Timisoara. Pogoda dopisała - przez cały pobyt było 30 stopni w cieniu. Rumuni bardzo ciepło nas ugościli (uwielbiam ich kuchnię - pycha!!!).
W ubiegły weekend byliśmy w Jeleniej Górze a w piątek szykuje się nam wyjazd do Serbii. Także ostatnio nie mam zbyt czasu na rozkminianie i dołowanie się ;-)

Palemko, super Cię zobaczyć :-)

Oczywiście cały czas zaciskam &&&&&& za nas wszystkie aby @ polazły w siną dal :tak:
Mój termin @ to następna sobota-niedziela-poniedziałek. Już przestaję się nakręcać, że może być inaczej, bo potem jakoś trudno się pozbierać jak człowiek zaczyna wierzyć, że może być inaczej :-(

Miłego dnia życzę wszystkim :tak: u mnie chlebki kończą się piec, także jak któraś ma ochotę na cieplutki chlebuś z masełkiem to zapraszam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry