reklama

Staraczki Weteranki...

Balbinko - ale mi apetytu narobiłaś
licking.gif

zazdroszczę wojaży, aj to uwielbiam. Widzę, że nasze cykle się zgrały. Ja czekam od piątku do niedzieli i też się nie nakręcam.

reklama
Zjola zapraszam ;-) ja zawsze piekę 3 chlebki i w tydzień są zjadane do ostatniego okruszka :tak: dzisiaj są z ziarenkami słonecznika :happy2:
No ja czekam na @ od soboty do poniedziałku :dry:

A do Serbii mam nadzieję, że ja też pojadę. Na pewno mój małż i nasz przyjaciel. U mnie w firmie jest gorąco i nie wiem czy dam radę z urlopem (planowany powrót jest 23.05).
I błagam, nie pytajcie w jakim celu tam się wybieramy :sorry2:

-------------------------------
edit:

Hej Carola :-)
Co tam u Ciebie? Migrena widzę :-/ pogoń ją, a kysz ;-)

Największy ból polazł, leki zadziałały ale czuję śmienie i otępiała jeszcze jestem...

Balbinka podrzuć przepis na jakiegoś razowca:)

Kwiatuszq, witaj :happy2:

Carola, ja korzystam z tych przepisów. Babeczka ma świetnego bloga. Wiele chlebów, bułek i słodkości już piekłam z jej przepisów :tak:

Moje wypieki

w spisie treści po lewej stronie na pewno znajdziesz coś dla siebie :tak:

Zjola, no dobra... jedziemy tam z naszą Dynią do narzeczonego :sorry2: ja wiem, że 1000km w jedną stronę to szaleństwo, ale w naszej hodowli kładziemy nacisk nie tylko na wygląd psów i ich tytuły. Samiec którego upatrzyłam ma super rodowód, jest po wszystkich badaniach (zdrów jak rybka) i ma super psychikę. To dla mnie bardzo ważne. Chcę aby właściciele szczeniąt z naszej hodowli cieszyli się zdrowymi szczeniętami z łagodną psychiką i odpowiednim temperamentem dla teriera :tak: Także... trzymajcie kciuki za udaną randkę ;-)
(ja w tym czasie i tak bym nie zagroszkowała, bo to termin @ :dry:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry