reklama

Staraczki Weteranki...

Ja dziś ostatni dzień na zwolnieniu:-( więc latam z odkurzaczem po domku i szykuję się na brak sił przez 3 kolejne dni do weekendu. Nie ukrywam, że dobrze mi było w domku i szkoda, że ze 2 tyg tego zwolnienia nie dostałam:-(
Mnie dziś cycki bolą...:dry: tylko dlaczego w 2 dniu fazy lutealnej??????????Chociaż teraz to może wszystko byc jakoś dziwnie po tej całej histeroskopii do wczoraj nawet dośc mocno plamiłam a przecież już dziś mija tydzień od zabiegu...
Mam wizytę 6 czerwca więc wszystkiego się dowiem :tak:
Kinia - no jeszcze godzinka - wytrzymasz :tak:
Zjola &&&& nie puszczam, a Ty pamiętaj, że ostatnio na dobre 9 miesięcy obie z MAMĄ pożegnałyście @
:tak:

reklama
cześć dziewczyny..dziś znów brzuch zaczął boleć, musiałam się na chwilę położyć bo nawet obiadu nie idzie zrobić...wczoraj coprawda mnie rypało niemiłosiernie, dziś lekko ale męcząco, taki rwący palący ból jeśli to mogę tak nazwać i w dole pleców boli ;/

Esme - a może dobrze by było zasięgnąć opinii lekarza? Możliwe, ze to macica się rozciąga i tak to odczuwasz ale ja bym sprawdziła.

Kwiatek dzięks, jeszcze chwila i u Was szaty latały będą :-p
Zjola no nie wiadomo:confused: Tyle, że u Ciebie to czas najwyższy na tego typu objawy:tak: i oczywiście idziemy w stronę ciąży :tak: ale u mnie??? Toż do @ jeszcze dobre 12 dni:nerd:
Esme- nie lekceważ żadnych bóli i niepokojących objawów, uważam podobnie jak dziewczyny, że powinnaś udac się jak najszybciej do lekarza.

wczoraj dzwoniłam do gina, bo zmienił mi dawkę luteiny i myślałam, że to od tego, ale on mówił, że napewno nie od tego..więc kurcze nie wiem, może mnie od wczoraj jeszcze trzyma ten ból związany z wysiłkiem, no nie wiem.. a mój lekarz przyjmuje dopiero w czwartek i piątek... więc nie wiem jak to mam zrobić, jak mnie mocno będzi bolało to pewnie do szpitala, bo jakoś nie sądzę żeby mnie przyjął jakiś inny lekarz na wizytę skoro kartę mam jeszcze u innego

jestem po pracy i padam ....dzis światowy dzień klienta był:sorry2:
zaczęłam już o 8.05 ....
zjeść nie było kiedy.

Esme- -------> ginek!

Balbinka no w końcu jesteś ..

Nikusia ,Zjola ,Kwiatek,Lopop,Kinga,Palemka i reszta Gangu-pozdrowionka :-)

reklama
u nas ostatnio cos male libido albo mi sie wydaje
sie smialam z mojego ze kogos na boku obraca pewnie pokazal mi ze mam sie w lep puknac

HURRA juz miesiac terapi tabletkowej za nami jeszcze 2

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry