reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam się środowo....dla mnie dziś w sumie jak poniedziałek :dry:bo do roboty wrócić musiałam :-(...masakra w domku dobrze mi było...ehhh życie
Kora - cześć kochana!! To w sumie dupnie z tym HSG.... a nie da rady jakoś przesunąć dzień lub dwa???
Karol zazdrościć...ja o shoppingu mogę pomarzyć :no: no może jak za 20 lat kredyt spłacę :tak:;-):-)
ZJOLA &&&&&&&&&&&&&&&&
Mama - olej testowanie, jak @ nie przylezie to i tak będzie wiadomo a Ty przynajmniej weekend będziesz miała miły :tak: nadal mocno &&&&&&&
No coś się na wiosnę wykluc musi -dziewczynki
Błonka, Tymonka haj :happy2:

Witajcie :happy2:

my wczoraj zaliczyliśmy imieniny mojej babci (w kwietniu skończyła 87 lat ;-)). Jak zwykle wróciliśmy z ciastami, sałatkami, galaretka z kurczaka itd. No gotować do końca tygodnia nie muszę :sorry:

Nikusia, wiem jak ciężko wrócić do pracy po urlopie :no: Oby szybko do piątku :tak: chociaż u mnie chyba będzie weekend pracowity, bo dowalili mi projekt do zrobienia "na wczoraj" :dry: także chyba mój mąż pojedzie sam z naszym przyjacielem do Serbii :-( Ale w połowie czerwca szykuje się kolejna wyprawa rumuńsko-serbska, także sobie odbiję ;-)

Mama, ja też bym nie testowała w piątek. Jak @ nie przylezie to unikaj % a w poniedziałek pochwalisz się ładnymi II :tak:
Kora, noszzzzzzzzzzz z tym kolesiem :wściekła/y: mnie życie nauczyło, że nie ma co odwlekać takich spraw. Konfrontacja u przełożonych i kawa na ławę! Jeśli będzie się wypierał i udawał, że o niczym nie wie, to niech to powie na głos przy świadkach. Ja przez to przechodziłam i tak sprawę załatwiłam. Mój eMek tak samo. Nie ma się co szczypać. Bo taki syf może ciągnąc się przez długi czas. Niech wie, że z Tobą nie ma co zadzierać :tak:

Carola, pochwal się co kupiłaś ;-)

Ale się u mnie ciemno za oknami zrobiło :szok:

Balbinka a dziewczyny obkupione...dla Oliwki spodnie alladynki, 2 bluzki a dla Niny 2 bluzki, 2 podkoszulki z długim rękawem, 3 pary leginsów, 2 pary rajstop i pidżama... :) a to wszystko kosztuje KROCIE!!!

Kora - oj, to nie fajny ten koleś. Może ma jakieś chody u szefa, że tak się zachowuje? Albo się boi konkurencji i próbuje cię wygryźć. Trzymam kciuki żeby mu się nie udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aha i na razie nie plamię ale do wieczora daleko.

Tymonka - plamień na razie brak.

Nikusia - oby się w końcu coś tu u nas w interesie ruszyło.

Pozdrowionka dla wszystkich :)

reklama
Zjola juuuupiiiii:-p po cichutku się napalam
:-p

Mamuś ja też myslę że nie ma co testować, nawet jak zrobisz testa i wyjdzie I to będziesz miała nadzieje że się pomylił (my z tobą) wiem jak ten mechanizm działa;) a tak to będzie bardzo udany weekend a potem mam nadzieję piękne jego zakończenie w postaci II

&&&&& z całych sił

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry